• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reagovao i Olimpijski komitet: Sve za Srbiju

Autor mondo.rs

"Spremni smo da učinimo sve što je u našoj moći da nadležne institucije dobiju celovite i istinite informacije, kako reprezentacija Srbije ne bi snosila posledice ovih provokacija", kažu u Olimpijskom komitetu Srbije.

 Reagovao i Olimpijski komitet: Sve za Srbiju Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Shodno Olimpijskoj povelji i osnovnim načelima olimpizma Olimpijski komitet Srbije danas je najoštrije osudio svaki pokušaj uplitanja politike u sport, pa tako i incident koji se dogodio na utakmici kvalifikacija za EURO 2016 između fudbalskih selekcija Srbije i Albanije u Beogradu, ističe se u saopštenju nacionalnog olimpijskog komiteta.

"Na sportskim borilištima nema mesta širenju političkih ideja, a fer plej kao jedna od osnovnih olimpijskih vrednosti, mora biti poštovan od strane igrača, stručnih štabova, medija i svih koji na bilo koji način učestvuju u sportskim nadmetanjima".

"Olimpijski komitet Srbije sa ponosom ističe dostojanstveno ponašanje fudbalera i stručnog štaba naše zemlje tokom utakmice sa Albanijom, kada su se uzdržali od odgovora na očiglednu provokaciju tokom meča. Time su još jednom pokazali kako se bori za svoju zemlju na sportskom terenu, i dali pozitivan primer svim građanima Srbije, a posebno najmlađima".

"Olimpijski komitet Srbije u potpunosti podržava Fudbalski savez Srbije i igrače nacionalnog tima i spremni smo da učinimo sve što je u našoj moći da nadležne institucije dobiju celovite i istinite informacije, kako reprezentacija Srbije ne bi snosila posledice ovih provokacija", ističe se u saopštenju OKS.

OKS na kraju izražava uverenje da će celokupna situacija biti vrlo brzo rešena u korist sporta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC