• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskustvom na Izrael

Autor mondo.rs

Rukometaši Srbije u nedelju igraju protiv Izraela u Tel Avivu i veruju da će se sa dalekog puta vratiti sa nova dva boda.

Rukometna reprezenatcija Srbije pobedom protiv Crne Gore započela je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj. Utakmica iz Pionira je već arhivirana, jer "orlovi" kroz dva dana igraju meč 2. kola protiv Izraela.

Najbolji rukometaši Srbije otputovali su u petak za Tel Aviv.

"Svaki novi protivnik je nova priča, i iz svega treba izvući pouke, šta je bilo dobro, a šta ne. Selekcija Izraela igra jako brz i temperamentan rukomet na čelu sa našim trenerom, međutim mi idemo da odigramo još bolju utakmicu", istakao je Dejan Perić, vršilac dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, i dodao "U odnosu na sastav sa Crnom Gorom, u Izrael neće putovati Rajko Prodanović i Strahinja Milić".

"Ako budemo ispoštovali neki naš dogovor iz svlačionice siguran sam da ćemo ostvariti ono što smo se i dogovorili. Dovoljno smo iskusni da možemo da odigramo na zadovoljavajućem nivou protiv Izraela. Cilj nam je da ovaj ciklus završimo sa 4 boda, kako bismo spremnije dočekali nastavak kvalifikacija na proleće i susrete sa Islandom"
, rekao je Nenad Vučković, srednji bek nacionalnog tima Srbije.

"Zaista sam zadovoljan pozitivnim ambijentom iz Pionira, publika nam je bila dodatni motiv. To je bila prva i najbitnija utakmica i to nam je jako značilo", zaključio je Vučković.

Rukometna reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO 2016. nastavlja na proleće, kada će krajem aprila i početkom maja igrati sa Islandom u gostima i kod kući, zatim gostuje Crnoj Gori, a u junu će ugostiti selekciju Izraela.

Evropsko prvenstvo za rukometaša odigraće se u Poljskoj u januaru 2016.godine, a plasman će izboriti po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, kao i najbolja trećeplasirana selekcija sa kvalifikacija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC