• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pohvale iz Beograda: Bosna ima reprezentaciju!

Autor mondo.ba

Urednik rukometnog portala "Balkan-Handball" Žika Bogdanović iz Beograda u svojoj posljednjoj kolumni se između ostalog osvrnuo na nastup "zmajeva" u Tuzli protiv selekcije Danske.

 Pohvale iz Beograda: Bosna ima reprezentaciju! Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izabranici Dragana Markovića su poraženi od evropskog i svjetskog vicešampiona (23:25), ali su ostavili srce na terenu što je nagrađeno velikim ovacijama tuzlanske publike u prepunoj dvorani "Mejdan".

A kakve je utiske to proizvelo kod Bogdanovića, pročitajte u dijelu kolumne "Utisaka puna glava" koju prenosimo:

"Kroz glavu mi je tokom utakmice u Tuzli prolazilo - 'Bože, na šta će ovo da liči ako pobede?'. Nisu mogli da pobede Marka i njegovi momci, jer su sa druge strane imali momke kojima gostujuća atmosfera ništa ne znači. One, koji pobede u Srbiji pred 20.000 navijača u 'Areni' i raspadnu se pred 14.000 svojih u Herningu protiv Francuske. Landin je branio i glavom, nokautiran, a Hansen pucao preko najjače stvari koju Bosna ima - centralnih igrača odbrane. No, bod u Belorusiji je i više nego lep zaključak vikenda. I da se pobedilo, taj rezultat bi se morao braniti kod kuće, tako da će se s proleća krenuti od nule.

Lepo je videti 5.000 ljudi koji u Tuzli gledaju rukomet. Još lepše je videti kada reprezentacija izgubi, a onda ostane na bis sa punim tribinama. Malo ko to sa ovih prostora može sebi da priušti. Ova generacija se skupila, složila i kupila tim jedinstvom - raju. Uostalom, hit godine i dalje ostaje plasman u Katar 2015. Kao i u svemu, ljubav naroda je oročena, ali ova selekcija će imati šta da kaže i posle 1. februara 2015. godine. Biću kratak, bitno je samo jedno, a to su dve reči - Bosna ima reprezentaciju", napisao je jedan od najboljih rukometnih novinara u bivšoj državi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC