• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujović i Rađenović: Emotivan meč

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Treneri Zagreba i banjalučkog Borca m:tel Veselin Vujović i Igor Rađenović istakli nakon utakmice u "Boriku" da je ovaj susret za obojicu bio jako emotivan jer se radilo o sudaru učitelja i učenika.

 Vujović i Rađenović: Emotivan meč Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Bez previše muke hrvatski šampion nadigrao je u petak uveče u devetom kolu SEHA lige prvaka Bosne i Hercegovine sa 30:24 (17:11), ali trener gostiju Veselin Vujović nije bio previše zadovoljan izdanjem svojih izabranika, koji su doduše bili oslabljeni neigranjem kapitena Zlatka Horvata, Sandra Obranovića i Marija Vuglača.

"Više sam zadovoljan rezultatom nego igrom. Napravili smo razliku u prvom poluvremenu, koju smo do kraja uspjeli da sačuvamo. Ali ovo je za mene bio veoma emotivan meč jer sam bio trener Igoru Rađenoviću, sadašnjem strategu Borca. Moj nekadašnji igrač me u nastavku meča iznenadio odbranom 4-2 i moram istaći da je Borac pružio veoma dobru igru. Banjalučani imaju dobar sastav koji zna da igra rukomet i vjerujem da će u nastavku sezone biti još bolji", rekao je Vujović nakon utakmice i zahvalio se domaćinima na korektnoj utakmici i fer dočeku.

Kao ilustraciju kvaliteta crveno-plavog tima, Vujović je podsjetio da je Zagreb u Ligi šampiona nedavno igrao sa Kilom i Pari sen Žermenom.

"Borac je nama postigao 24 gola, a Kil i PSŽ samo gol više što pokazuje snagu Banjalučana", podvukao je šef struke Zagrepčana.

Rukometaš gostiju Luka Šebetić zadovoljan je pobjedom u Banjaluci.

"Srećan sam zbog pobjede, ali možemo mnogo bolje. Sad nam je bitno da prođemo grupu u Ligi šampiona, a u SEHA da ostvrimo što bolji plasman".

PROTIV NEKSEA NA POBJEDU

"Imamo sedam dana za pripremu, igraćemo rasterećeno i nadamo se pobjedi nakon koje će da uslijedi pauza od 25 dana", rekao je trener Banjalučana.

 Banjalučki trener igor Rađenović, kojeg je u igračkoj karijeri trenirao Vujović, takođe je priznao da je i njemu ovo bio vrlo emotivan susret.

"Loše smo otvorili utakmicu, promašili nekoliko 'zicera', što je protivnik kaznio i napravio razliku od šest, sedam golova. U drugom poluvremenu pokušali smo iznenaditi Zagreb odbranom 4-2 i smanjiti rezultat ali nismo uspjeli. Izgubili smo ali mogu biti zadovoljan, igrači su se borili, dali maksimum, ali Zagreb je pokazao zašto je jedna od najboljih evropskih ekipa. I za mene je bio emotivan meč, privilegija je igrati protiv Zagreba i bivšeg trenera", rekao je Rađenović.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Najefikasniji u domaćoj ekipi, ali i cijeloj utakmici bio je Stefan Janković sa sedam postignutih golova.

"Dolaskom trenera Vujovića, Zagreb je podigao nivo igre. Mi smo pokušali da im pariramo ali nismo uspjeli da ih iznenadimo. Zagrepčani su na golu večeras imali odličnog Ivana Stevanovića, koji je branio gotovo sve. Ko zna šta bi bilo da nije pružio takvu partiju?", zaključio je Janković.

Borac je poslije devet mečeva na preposljednjem mjestu sa jednom pobjedom i remijem, dok je hrvatski prvak na trećoj poziciji sa skorom od pet pobjeda i tri poraza uz utakmicu manje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC