• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velja će morati da prevaziđe sebe za zlato!

Autor mondo.rs

Vremenom dve sekunde sporijim od ličnog rekorda i rekorda sezone, naš sjajni plivač plasirao se u finale trke na 400 metara slobodno na SP u Dohi.

Vreme 3:40,30, dve sekunde sporije od ličnog rekorda, ujedno i rekorda sezone na 400 metara slobodno, bilo je dovoljno našem šampionu Velimiru Stjepanoviću da se plasira u finale na SP u Dohi u 25-metarskim bazenima.

Stjepanović je do drugog finala, posle onog na 200 metara slobodno, stigao sa sedmim vremenom, dok je najbrži bio Mađar Peter Berne u vremenu 3:37,34.

To vreme trebalo bi da motiviše našeg asa, koji je 31. avgusta ove godine, na Svetskom kupu u Dubaiju, isplivao nacionalni rekord od 3:38,32, što je do danas bio i rezultat 2014. godine.

U finalnoj trci na 200 metara slobodnim stilom, Stjepanović je završio kao šesti, a 400 metara slobodno je druga od tri discipline u kojima će se boriti ove godine, na najvažnijem takmičenju u malim bazenima. Posle toga, očekuje ga i nadmetanje na 200 metara delfin.

Drugi srpski predstavnik u ovoj disciplini Vuk Čelić završio je takmičenje na 30. mestu. Finale je na programu danas poslepodne.

Radovan Siljevski i Ivan Lenđer nisu uspeli da se plasiraju u polufinale trke na 50 metara delfin stilom pošto su u kvalifikacijama zauzeli 28. odnosno 29. mesto.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC