• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španović: I u 2015. isti cilj - medalje

Autor mondo.rs

Najbolja srpska atletičarka u 2014. godini obećala da će i naredne sezone na svako takmičenje ići maksimalno spremna sa željom da dopuni riznicu trofeja.

Ivana Španović ostvarila je odlične rezultate u godini na izmaku zbog čega je i proglašena najboljom atletičarkom Srbije.

Ona je najavila da će i u 2015. godini pokušati da se sa svakog takmičenja vrati sa medaljom.

"Zadovoljna sam postignutim u 2014. godini. Učiniću sve da se posle svakog takmičenja vratim sa medaljom. Ukoliko to ne uradim, ne zameram sebi mnogo, jer dajem sve od sebe. Na takmičenju se nikad neću pojaviti nespremna", izjavila je Španovićeva.

Ona je rekla da je pobedila tremu.

"Trema ne postoji odavno, jer su tu devojke sa kojima se borim već nekoliko godina unazad i svako osvajanje medalje je momenat trenutne inspiracije".

Ivana je ove godine osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Cirihu u skoku u dalj i bila je treća na Svetskom prvenstvu u dvorani u Sopotu.

"Bilo bi neskromno reći da nisam zadovoljna, dve velike medalje u jednoj godini su nešto što je retko kome pošlo za rukom. Imam tu sreću da je moja disciplina takva da mogu da se takmičim i u dvorani i napolju. Odradili smo 99 odsto plana, ali žao mi je jer sam bila blizu osvajanja zlatne medalje na svim takmičenjima".

Najveće takmičenje u 2015. godini biće Svetsko prvenstvo u Pekingu.

"Želim da uradim sve da se na tom takmičenju pojavim maksimalno spremna. Imaću na desetine takmičenja u sledećoj godini i na svakom moram biti spremna kao ove godine. Znam da su očekivanja velika, ali to nije nešto što budi strah i nesigurnost u meni, već nešto što me podstiče da pružim maksimum", rekla je Španović.

Srpska rekorderka je dodala da ne oseća pritisak javnosti, odnosno da je ta presija bila mnogo veća pre Svetskog prvenstva u Moskvi 2013. godine kada je osvojila bronzanu medalju.

"Iskreno, pre Moskve je bio mnogo veći pritisak, zato što su me prijatelji i mediji otpisivali i pričali o tome kako sam bivša atletičarka i kako više pažnje posvećujem izgledu. Eto, ja sam im odgovorila medaljama".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC