• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujasinović: Najbolje

Autor mondo.rs

Trener vaterpolista Partizana prezadovoljan pobedom svog tima protiv Galatasaraja, tvrdi da će im mnogo značiti u nastavku sezone.

 Vujasinović: Najbolje Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan je na Banjici pobedio Galatasaraj rezultatom 10:7, u odloženoj utakmici 1. kola B grupe Lige šampiona.

"Poslednjih nekoliko minuta su bili možda i naši najbolji minuti u ovoj sezoni. Posle nervoznog početka i pritiska koji su ovi mladi igrači nosili zbog cele situcuacije, uzdigli smo se i došli do zasluženog tijumfa. Pobedili smo iskusnu ekipu iako smo imali zaostatak od tri gola. Pokazali smo da imamo živaca i znanja da to preokrenemo u našu korist. To će nam mnogo značiti u nastavku sezone", izjavio je Vladimir Vujasinović, trener Partizana.

Crno-beli su sredinom treće gubili sa tri gola razlike, ali su uspeli da stignu do preokreta i zabeleže trijumf u Ligi šampiona.

"Igrači kao da su sredinom treće četvrtine izbacili sve iz glave što je prethodnih dana pratilo ovo utakmicu i počeli da igraju onako kako znaju i umeju. Prezadovoljan sam učinjenim. Moji mladi igrači svakog dana igraju sve bolje i bolje, polako se kockice sklapaju. Nadam se da ćemo uspeti da zadržimo ovaj nivo i u narednom periodu".

On je rekao da smatra da je njegov tim kadar da u bliskoj budućnosti zabeleži velike rezultate i uspehe.

"Imaju važeće ugovore, ali sigurno će dvojica-trojica na kraju napustiti klub i promeniti sredinu. Kad bi uspeli ovu generaciju uspeli da zadržimo na okupu u naredne tri-četiri godine, bez preterivanja, mislim da bi mogla da dođe do titule u Ligi šampiona", kazao je Vujasinović.

Meč Partizan - Galatasaraj trebalo je da bude odigran u Beogradu 29. novembra prošle godine, ali je odložen iz bezbednosnih razloga nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči košarkaške utakmice Evrolige između Galatasaraja i crveno-belih u Istanbulu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC