• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole: Nešto sam "zakačio" na Bliskom istoku

Autor mondo.rs

Najbolji teniser planete propustio trening u subotu u Melburnu zbog virusa koji je izgleda doneo iz Katara. Tvrdi da je ok i da spreman dočekuje takmičenje na omiljenom grend slemu

Novak Đoković imao je manje zdravstvene probleme proteklih dana, ali će uprkos tome biti fit za prvi meč na Australijan Openu, koji ga očekuje u utorak.

Novak je u Melburnu izjavio da je bio primoran da otkaže trening u subotu jer je možda "pokupio neki virus" kada je nedavno igrao mečeve u Kataru.

"Imao sam nekoliko teških dana, ali to je sada prošlo. Imao sam malu prehladu, grip, stomačnih problema... Možda je u pitanju nešto što sam pokupio na Bliskom istoku, ali to je sada prošlo", rekao je najbolji srpski teniser.

Novak je danas odradio pun trening u Melburn Parku, na kojem je izgledao zdrav, budući da se dobro kretao po terenu i snažno udarao lopticu. Trening je nadgledao njegov trener Boris Beker.

Da je Nole fit i da u dobrom raspoloženju dočekuje početak Aus Opena potvrđuje i prijateljsko druženje sa novinarima na konferenciji za medije u Melburnu. Pogledajte kako ih je Novak iznenadio.

Nole
Izvor: YouTube


Đoković, koji je četiri puta osvajao pehar na prvom grend slemu sezone, prvi meč igraće u utorak protiv slovenačkog tenisera Aljaza Bedena. Najbolji teniser planete nikada do sada nije se sastajao sa 116. igračem sa ATP liste, koji je nedavno igrao finale turnira u Čenaju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC