• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federera "ubola pčela", izgubio set!

Autor mondo.rs

Uz probleme sa povredom šake, Švajcarac je nekako prošao dalje. Šarapova bila na poen od eliminacije.

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u 3. kolo Australijan Opena, pošto je pobedio Italijana Simonea Bolelija rezultatom 3:6, 6:3, 6:2, 6:2.

Drugi nosilac na turniru Federer će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela Italijana Andreasa Sepija i Francuza Žeremija Šardija, koji je postavljen za 29. nosioca.

Federer pokušava da osvoji svoj peti trofej u Melburnu, a 18. gren slem titulu u karijeri.

U tome mu odlaže povreda prsta desne šake, kojom drži reket, zbog čega je tražio medicinsku pomoć.

"Bilo je teško, drago mi je što sam prošao dalje. Iskreno, osećaj je bio kao da me je ubola pčela, nikad nisam osetio sličan bol ranije. Na sreću, sve je prošlo dobro", rekao je posle meča Švajcarac.



...
Izvor: YouTube

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u treće kolo pošto je pobedio domaćeg igrača Marinka Matoševića rezultatom 6:1, 6:3, 6:2. Šesti nosilac će u trećem kolu igrati protiv Portugalca Žoaoa Souse, kome je Slovak Martin Kližan predao meč.


Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u treće kolo pošto je pobedio Lukaša Lacka iz Slovačke posle četiri seta, 6:3, 6:7, 6:3, 6:3. On će za plasman u osminu finala igrati protiv Kipranina Markosa Bagdatisa, koji je pobedio 20. nosioca Davida Gofana iz Belgije - 6:1, 6:4, 4:6, 6:0.

Francuz Rišar Gaske plasirao se u treće kolo pošto je pobedio domaćeg tenisera Džejmsa Dakvorta - 6:2, 6:3, 7:5. On će igrati protiv 14. nosioca Južnoafrikanca Kevina Andersona, koji je u tri seta pobedio Litvanca Rikardasa Berankisa - 6:2, 6:2, 7:6.

MAŠA JEDVA!

Ruska teniserka Marija Šarapova takođe se plasirala se 3. kolo u Melburnu, pošto je danas pobedila sunarodnicu Aleksandru Panovu rezultatom 6:1, 4:6, 7:5.

Šarapova, pobednica Australijan opena iz 2008. godine je u 10. gemu trećeg seta spasila dve meč lopte, a pobedu protiv 150. teniserke sveta ostvarila je za nešto više od dva i po sata igre.

"Srećna sam što sam prošla dalje. U dva navrata sam bila na poen od eliminacije. Danas nisam igrala najbolji tenis. Ona je bila inspirisana, izašla je na teren znajući da nema šta da izgubi, slobodno je udarala loptice", rekla je druga teniserka sveta Šarapova.

Ona će u trećem kolu igrati protiv 31. nosioca Kazahstanke Zarine Dijas, koja je pobedila Anu Šmedlovu iz Slovačke - 3:6, 6:2, 8:6.

Ruska teniserka Ekaterina Makarova plasirala se u treće kolo pošto je pobedila Italijanku Robertu Vinči - 6:2, 6:4. Ona će za plasman u osminu finala igrati protiv Karoline Pliškove iz Češke. Italijanka Sara Erani plasirala se u treće kolo pošto je pobedila Silviju Soler Espinosu iz Španije - 7:6, 6:3. Erani, koja je postavljena za 14. nosioca, će u trećem kolu igrati protiv Belgijanke Janine Vikmajer, koja je posle tri seta pobedila Španjolku Laru Aruabarenu - 6:4, 4:6, 6:4.

Kineskinja Šuaj Peng plasirala se u treće kolo pošto je pobedila Magdalenu Ribarikovu iz Slovačke - 6:1, 6:1. Ona će za mesto u osmini finala igrati protiv Kazahstanke Jaroslave Švedove koja je pobedila Moniku Puig iz Portorika - 6:2, 7:6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC