• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AUS OPEN (4. dan): "Broj 1" opet u akciji!

Autor mondo.rs

Ko planira da gleda Novaka uživo, ranije na počinak večeras i sat navijte na vreme.



Četvrtog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu svoje mečeveće u singlu i dublu između ostalih igrati i troje tenisera iz Srbije.

Prvi teniser sveta Novak Đoković meč drugog kola igraće protiv 88. igrača na ATP listi Rusa Andreja Kuznjecova i to će biti njihov prvi duel. Taj meč je treći na programu "Rod Lejver Arene", na kojem takmičenje počinje u 1 sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Novaka bi trebalo očekivati u četvrtak pre zore.

Bojana Jovanovski će u paru sa Poljakinjom Kataržinom Piter igrati u prvom kolu dublova protiv 10. nosilaca, mađarsko-francuskog para Timee Baboš i Kristine Mladenović. Taj meč je treći na programu terena broj 10.

Viktor Troicki će sa Mihailom Južnim iz Rusije u prvom kolu igrati protiv petih nosilaca, austrijsko-brazilskog para Aleksandera Peje i Bruna Soareša. Meč je prvi na terenu broj 12 i počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Takođe, sutra će na teren i branilac titule, Švajcarac Stanislas Vavrinka, koji će u drugom kolu igrati protiv Marijusa Kopila iz Rumunije, kao i prva teniserka sveta, Amerikanka Serena Vilijams, koja će za plasman u treće kolo igrati protiv Vere Zvonarjove iz Rusije.

Domaći teniser Lejton Hjuit u drugom kolu igraće protiv Benjamina Bekera iz Nemačke, a Australijanka Samanta Stosur protiv Amerikanke Koko Vandevege.

Pobednica Australijan Opena iz 2012. i 2013. godine Beloruskinja Viktorija Azarenka igraće protiv Karoline Voznijacki iz Danske, a Čehinja Petra Kvitova protiv Mone Bartel iz Nemačke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC