• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Znam kako protiv Vavrinke

Autor mondo.rs

Najbolji teniser planete izborio je u Melburnu 25. polufinale grend slema. Kaže da se oseća i igra dobro i da je spreman za duel sa braniocem trofeja.

Novak Đoković je pobedio Miloša Raonića sa 3:0 - 7:6 (7:5), 6:4, 6:2 i plasirao se u polufinale Australijan Opena.

Biće to njegov 25. polufinalni duel u karijeri na grend slemovima, a rival će mu biti Stanislas Vavrinka, koji ga je pobedio prošle godine u četvrtfinalu, a zatim i osvojio svoj prvi grend slem trofej.

Biće to treći uzastopni duel srpskog i švajcarskog tenisera u Melburnu, budući da je 2013. Đoković u osmini finala slavio sa 12:10 u petom setu.

"Publika očekuje još jedan maraton i veliku borbu. Uveren sam da ćemo pružiti najbolje partije, jer uvek izvlačimo maksimum jedan iz drugog. On je branilac trofeja, oseća se sigurno na ovom terenu, ali znam šta treba da uradim, nema tu mnogo tajni", rekao je Đoković.

Plasman među četvoricu najboljih izborio je bez izgubljenog seta. Raonić je nešto žešći otpor pružio samo u prvom setu, dok je Nole nakon toga gospodario terenom.

"Mislim da je ovo bila moja najbolja partija na turniru. Nadograđivao sam svoju igru kako je turnir odmicalo. Pogađao sam sa osnovne linije, dobro servirao, bio mentalno jak u prvom setu, koji je mogao da ode i na drugu stranu. To je bilo važno, a možda najvažniji je brejk u prvom gemu drugog seta. Tada sam osetio olakšanje i počeo da se krećem ka pobedi. Sve u svemu bila je ovo veoma dobra igra protiv vrlo talentovanog igrača, koji konstatno napreduje", rekao je prvi igrač planete.

Đoković i Vavrinka sastaće se u petak, a srpski teniser igraće peti put za plasman u finale Australijan Opena, na kojem je već osvojio četiri titule.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC