• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak pobede Petriotsa: Znao sam...

Autor mondo.rs

Malkolm Batler ispričao je posle spektakularne pobede nas Sijetlom na Superbowlu da je tačno isplanirao kako da preseče pas rivala, koji je sve odlučio na meču.

Malkom Batler bio je jedan od junaka velike pobede Nju Inglend Patriotsa u finalu NFL nad braniocima trofeja Sijetl Sihoksima (28:24).

Odluka je pala u finišu meča. Sihoksi su imali napad, ali su se u drugom daunu odlučili za pas. Batler je presekao pas ispred end zone tako što je istrčao ispred Rikarda Loketija i uhvatio loptu Rasela Vilsona.

"Samo sam istrčao i odbio pas... Znao sam šta će da se desi. Naš defanzivni koordinator je jako pametan, a na gol-liniji u formaciji sa tri kornerbeka, znali smo da će da bace loptu. Samo sam bio brži od njega i uhvatio loptu", rekao je Batler.

On je dodao da je nestrpljivo čekao priliku u finalu.

"Odigrao sam šta je trebalo da moj tim pobedi. Vredno sam radio na treninzima i samo sam jako želeo da igram i pomognem svom timu. Izašao sam i uradio sam tačno šta je trebalo. Gledao sam sa strane, želeo sam da uđem i bio sam spreman", rekao je Batler.



Najkorisniji igrač finala (MVP) bio je Tom Brejdi, koji je osvojio svoju četvrtu titulu. On je i pokrenuo preokret, pošto je osam minuta pre kraja Nju Ingland gubio sa 10 poena.

"Cele godine pokazujemo svoj karakter. Dugačko je bilo putovanje do titule. Ovo je velika pobeda, ostavili smo sve što imamo na terenu. Ključ pobede je bila naša mentalna snaga", rekao je Brejdi.

Sjajni kvoterbek bacio je loptu 50 puta na putu do trijumfa.

"Šta god treba za pobedu. Igrali smo sjajno u odbrani, a oni su veliki tim. Sve što smo imali smo upotrebili do poslednjeg napada. Ponosan sam na našu odlučnost. Cele godine smo to pokazivali. Svaki tim ima svoj put, a mnogo ljudi je izgubilo veru u nas vrlo rano, ali mi se nismo predavali i bili smo sabrani, što je sjajan osećaj".

On je rekao da je skakao od sreće kada je Batler presekao pas.

"Malkom je odigrao neverovatan potez. Nismo zvali tajm-aut, a sat je otkucavao vreme do kraja. Znali smo da je u suštini to - to ako uspemo da ih zaustavimo. Video sam kako je presekao pas i nisam mogao da verujem. To je neverovatan potez, sjajan, šampionski. I moji saigrači su ga napravili. Napravili su neke fenomenalne stvari na terenu! Svi smo učestvovali i znao sam da će svi morati da se potrude", istakao je Brejdi.

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC