• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka, Zvezda na dnu Rijeke!

Autor mondo.rs

Prvak Evrope od prve dve godine i dvostruki uzastopni šampion Srbije izgubio u Rijeci 3:18 u Ligi za prvaka Triglav lige. Jug u Beogradu lako sa Partizanom 12:4. Vojvodina u Ligi za opstanak bolja od Branika 17:6.

 Bruka, Zvezda na dnu Rijeke! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pre samo dve godine bili su prvaci Evrope, a ne tako davno vezali su i drugu šampionsku titulu u Srbiji. Imali su veliku podršku navijača na svim utakmicama i činilo se da će Vaterpolo klub Crvena zvezda stati uz rame najvećima sa ovih prostora, samim tim i na svetu.

Ali, onda je sve nestalo.

Prestali su rezultati, a pristalicama crveno-belih vaterpolo više nije bio zanimljiv. I mediji su izgubili interesovanje za Zvezdu, koja je u eri najvećih uspeha svakodnevno punila naslovne strane.

Svetski asovi su napustili Tašmajdan…

 Kao posledica svega, Zvezda u regionalnoj ligi ne igra ozbiljnu ulogu. Ako se na sve to nadoveže izostanak najboljih igrača i trenera Dejana Savića, onda je debakl od Primorja u regionalnoj ligi sasvim očekivan

Crveno-beli poraženi su u Rijeci 3:18! U jednom trenutku bilo čak 10:0 za hrvatski klub. Najefikasniji kod Primorja bio je Sukno sa sedam golova.


Sramota! Najmanja vaterpolista Zvezde…

Ni Partizan se nije proslavio. Crno-beli su u Beogradu izgubili od dubrovačkog Juga 4:12 (1:5, 0:1, 2:1, 1:5). Sve što je srpski tim uspeo da uradi je da izjednači na 1:1. Dubrovčani su prvi favoriti za osvajanje trofeja.

Partizan i dalje ima šanse da se plasira na Fajnal for, ali mu predstoji velika borba sa Mornarom, Jadranom iz Herceg Novog i Radničkim.

Vojvodina je u Ligi za opstanak lako pobedila kao gost Branik 17:6.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC