• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda stala uz Đokovića!

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izneo je svoj predlog, pred izbore u TSS, a istog dana dobio je podršku crveno-belih.

Teniski klub Crvena zvezda saopštio je danas da apsolutno podržava predlog Novaka Đokovića da poznati privrednik i sportski radnik Mirko Petrović preuzme rukovođenje Teniskim savezom Srbije (TSS).

Crvena zvezda ističe da je potpuno jasno da je za budućnost srpskog tenisa od vitalne važnosti nastavak dobrih rezultata i da se to može postići samo "besprekornim radom i angažovanjem svih teniskih prijatelja".

"Petrović, kao veliki entuzijasta i dokazani menadžer, čovek koji je nebrojeno puta na razne načine pomagao razvoj sporta u Srbiji, idealno je rešenje za TSS. Ne manje značajna je pomoć i podrška koju će imati od Đokovića i njegovog stručnog tima, koji će na sportskom planu savetima i autoritetom ubrzati razvoj mnogim asovima", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Najbolji teniser sveta, Đoković, ranije danas u razgovoru sa novinarima u Beogradu najavio je da će u TSS uskoro uslediti određene promene i pritom podrzao kandidaturu Petrovića za predsednika te organizacije.

"Uvereni smo da Petrović i tim koji će on okupiti garantuju bolje dane za srpski tenis i stoga pozivamo sve klubove u Srbiji da podrže ove promene", poručuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Aktuelni predsednik TSS je Vuk Jeremić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC