• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIS KUP: Počela takmičenja na Jahorini

Autor SRNA

Na Jahorini je jutros na stazi Skočine počela prva FIS veleslalomska trka u okviru međunarodnog takmičenja u alpskim disciplinama FIS Kup "Jahorina 2015".

Na Jahorini je jutros na stazi Skočine počela prva FIS veleslalomska trka u okviru međunarodnog takmičenja u alpskim disciplinama FIS Kup "Jahorina 2015", u kojoj učestvuje 50 takmičara iz 13 zemalja.

Večeras će biti održano finalno takmičenje za skijaše rekreativce koji su se plasirali u finale tokom tri dana kvalifikacija. Na stazi Poljice u 19.00 časova će počinje finalna trka, nakon čega će biti dodijeljene nagrade za najbolje takmičare.

Takmičenje se nastavlja sutra u 9.00 časova, kada će na stazi Skočine uslijediti slalomska trka. Na Jahorini je jutros osvanulo lijepo i sunčano vrijeme, pa se očekuje da će danas ovu olimpijsku planinu posjetiti veliki broj ljubitelja planina i zimskih sportova, navodi se u Ski–infu Olimpijskog centra Jahorina.

Visina snijega iznosi 160 centimetara, temperatura vazduha je minus četiri stepena Celzijusova, vidljivost je odlična, a brzina vjetra 12 metara u sekundi. Šestosjedi na Poljicama, Ogorjelici i Skočine – Prači su u funkciji, kao i liftovi Poljice, Željo, Olimpik i Bebi lift. Dvosjedi Poljice i Ogorjelica dva danas ne rade.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC