• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok smo spavali, Novak je igrao 61 minut

Autor mondo.rs

Toliko mu je bilo potrebno da na početku odbrane titule u Indijan Velsu pobedi Bagdatisa. Sledeći je Ramos, pa jedan od dvojice divova.

Dok je Srbija spavala, Novak Đoković u osam vremenski zona udaljenoj Kaliforniji završio je posao u 2. kolu prvog Mastersa sezone za svega 61 minut.

Toliko mu je bilo potrebno da u prvom nastupu na Indijan Velsu, gde brani trofej i 1.000 bodova osvojenih pre godinu dana, savlada staru mušteriju, Markos Bagdatisa.

Rivala s Kipra, trenutno 61. na svetu, dobio je uz četiri osvojena brejka, po dva u svakom setu, a bez da se suočio sa brejk loptom - 6:1, 6:3.

Bila je to Novakova osma pobeda nad Markosom u isto toliko mečeva.

Prvi reket sveta i samim tim prvi nosilac u Kalifornijskoj pustinji, gde će ove sezone pobedniku pripasti 900.000 dolara, u 3. kolu sastaće se sa vršnjakom iz Španije Albertom Ramosom s kojim se nikada do sada nije sastajao. Ramos je u 2. kolu pobedio franckuskog veterana (25) Žulijena Benetoa rezultatom 6:2, 6:3.

Na Indijan Velsu plasman u 3. rundu donosi 31.670 dolara.

Ukoliko pobedi i 27-godišnjeg Španca, koji se trenutno nalazi na 68. mestu na svetu, Đoković će se u osmini finala sastati sa pobednikom meča (18) Džon Izner - (16) Kevin Anderson. Nijedan od dvojice visokih tenisera snažnog servisa ne bi trebalo da budu nesavladiva prepreka za trostrukog šampiona Indijan Velsa, ali bi Srbin trebalo da bude oprezan, jer...

Od obojice je gubio u SAD, na tvrdim podlogama, u Masters seriji.

Anderson ga je dobio još 2008. godine u 2. kolu Mastersa u Majamiju, dok je Izner dva puta pobeđivao, jednom u polufinalu Indijan Velsa 2012. godine, a onda i naredne sezone u četvrtfinalu Sinsinatija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC