• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafteri BiH očekuju medalju na Vrbasu

Autor mondo.ba

U konkurenciji 53 tima iz 17 zemalja, ratfing selekcija Bosne i Hercegovine očekuje osvajanje jedne medalje na Evropskom prvenstvu koje će biti održano od 19. do 24. maja u Banjaluci.

 Rafteri BiH očekuju medalju na Vrbasu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Na rijeci Vrbas takmičiće se timovi iz Bugarske, Hrvatske, Češke, Danske, Finske, Gruzije, Njemačke, Velike Britanije, Mađarske, Italije, Rumunije, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Turske i BiH, koju će, pored ostalih, predstavljati članovi banjalučkog Dajak kluba.

PASTIR: BIĆEMO SPREMNI

Aleksandar Pastir, predsjednik Kajak-kanu i rafting saveza Republike Srpske i BiH, uvjeren je da će u organizacionom smislu sve proteći u najboljem redu.

"Organizaciono ćemo biti spremni i zasad ne nailazimo na veće poteškoće. Radi se na najnužnijoj sanaciji prilaza, stepenica i platformi na stazi, oštećenih tokom prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i vjerujem da ćemo do početka EP biti potpuno spremni", istakao je Pastir za banjalučki list.

Oni su ubjedljivom pobjedom u trkama drugog kola BH rafting lige u Ključu pokazali da su u dobroj formi.

"Bila je ovo još jedna provjera uoči EP, na kojem puno očekujemo. Vrijedno smo radili, radimo i radićemo do početka prvenstva, na kojem želimo da osvojimo bar jednu medalju. Biće teško, mnogo jakih timova dolazi u Banjaluku, ali mi ćemo dati sve od sebe", izjavio je reprezentativac BiH Igor Kuzmanović, a prenijele "Nezavisne novine".

BiH će predstavljati i članovi Bosne i to u muškoj i ženskoj konkurenciji, te muški timovi Vrbasa u kategorijama U23 i U21.

"Takmičari su u dobroj formi s ozbirom na to da se spremaju za Evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama, koje će biti održano u junu u Banjaluci, ali nemaju iskustvo u raftingu. Tačnije, samo su se Stefan Đukin i Stefan Ivanković ranije takmičili u ovom sportu, u ovom sastavu nikada nisu nastupale naše ekipe i teško je prognozirati šta će biti na Evropskom prvenstvu. Međutim, pojedinačno su u dobroj formi", rekao je Nikola Stanković, trener u Kajak-kanu klubu Vrbas.

VOLONTERI, JAVITE SE!

Rafting klub Kanjon pozvao je volontere koji su prošli obuku za EP koje je prošle godine odgođeno zbog poplava da se jave u Rafting centar "Kanjon" u Karanovcu 14. maja u 18 časova. Volonterima će biti dodijeljena zaduženja u skladu s obukom koju su prošli, a dobiće i informacije o beneficijama koje će tokom ljetne sezone imati u RC "Kanjon".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC