• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Moja najbolja godina!

Autor mondo.rs

Sa svojim četvrtim rimskim trofejom u ruci, Srbin je poručio da se oseća možda i bolje nego 2011.

Australijan Open, Indijan Vels, Majami, Monte Karlo, RIM!

Nižu se pehari koje je Novak Đoković, najbolji na svetu, osvojio ove sezone. Najnoviji u tom nizu podigao je u nedelju popodne, u "Večnom gradu." Četvrti put.

"Bila je ovo izuzetno uspešna nedelja. Ovo je bila moja najbolja partija ove nedelje. Na ovako važnom meču, protiv ovakvog rivala... Jako sam zadovoljan. Hvala svima u publici, svima koji su me podržavali cele nedelje u ovom predivnom teniskom kompleksu", rekao je srpski teniser nakon što je u finalu pobedio Rodžera Federera.

Najdominantniji igrač današnjice priznao je da se fenomenalno oseća i da se raduje novim izazovima. Naravno, prvi naredni je Rolan Garos, kruna sezone na šljaci.

Povezane vesti

"Ovo je jedan od mojih omiljenih turnira i definitivno moja najuspešnija godina. Možda i bolja od 2011. Nadam se da ću nastaviti tako i na Rolan Garosu i ostalim turnirima. Ne znam šta će se desiti u Parizu, ali drago mi je što nastavljam da igram u ovako jakom ritmu, što sam ovako samouveren i neka to potraje što duže. To želim".



Federer je, jednostavno, čestitao boljem.

"Neki igrači bi bili srećni da dođem ovde za 10 godina. Lako bi me pobedili. Bila je ovo naporna polusezona, za mene vrlo uspešna, ali danas je jednostavno na terenu bio neko jači od mene. Đoković je odigrao previše dobro i čestitam mu. Hvala navijačima u Rimu, fenomenalni ste i uvek ste bili takvi. Vidimo se sigurno i sledeće godine", poručio je Švajcarac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC