• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađen: Ispraviću ovu grešku!

Autor mondo.rs

Vaterpolo reprezentativac uputio otvoreno pismo javnosti, povodom doping afere vezane za korišćenje kokaina. "Izneverio sam saigrače i trenere i razočarao ljubitelje vaterpola".

 Rađen: Ispraviću ovu grešku! Izvor: MN PRESS

Nikola Rađen "zbog velikog interesovanja javnosti" je odstupio od prvobitnog stava, da neće ništa komentarisati sve do okončanja postupka koji protiv njega vodi Svetska federacija vodenih sportova (FINA).

Suspendovani reprezentativac Srbije i član Olimpijakosa oglasio se na Twitteru, pet dana pošto je u javnost "procurela" informacija da su u njegovom uzorku nakon meča Svetske lige u Madridu, sredinom februara, pronađeni tragovi kokaina.

Rađenovo otvoreno pismo prenosimo u celini, kako je trofejni vaterpolista i zamolio.

"Tačno je da su nalazi na doping testu bili pozitivni i da mi od strane FINA sledi suspenzija.

Tokom svoje dugogodišnje karijere i najvećih sportskih uspeha, bio sam preko 20 puta testiran i svi doping testovi, osim poslednjeg su bili negativni.

Prihvatam odgovornost za svoje postupke i svestan sam posledica koje će uslediti, ali se iskreno nadam da ću biti u prilici da se ponovo vratim vaterpolu. Napravio sam grešku koju ću ispraviti, a prvi korak na tom putu je da grešku priznam.

Posebno želim da istaknem da mi je žao što sam uneo nemir u svoju porodicu, što sam izneverio saigrače i trenere i što sam razočarao ljubitelje vaterpola. Međutim, nadam se da ću mojim budućim angažovanjem ponovo pridobiti njihovo poverenje.

Veliku zahvalnost dugujem pre svega mojoj porodici, ali i svima onima koji su mi pružili podršku u ovom teškom trenutku".

Tim povodom u utorak je saopštenje izdao Vaterpolo savez Srbije, koji je istakao da od 18. maja traje suspenzija svih Rađenovih aktivnosti u sportu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC