• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Silna Bojana čeka Hrvaticu!

Autor mondo.rs

Naša teniserka izgubila je 1:6 prvi set na Rolan Garosu, a onda ponizila protivnicu! Naredna rivalka biće joj 165. na svetu.

Kakav početak Bojane Jovanovski na Rolan Garosu!

Naša teniserka očajno je počela meč 1. kola protiv Ukrajinke Lesje Tsurenko, a onda joj očitala pravu lekciju iz tenisa – 1:6, 6:1, 6:0!

Jovanovski je do plasmana u drugo kolo, u kom će se sastati sa 165. igračicom sveta, Hrvaticom Donom Vekić, osvojila 11 gemova u nizu.

Bravo, Bo!

Sa Vekićevom, koja je kasnije u nedelju posle drame i maratona izbacila domaću takmičarku, (31) Karoline Garsiju (3:6, 6:3, 6:2), "BoJo" nije se sastajala od 2012. godine, kada je izgubila o Taškentu rezultatom 4:6, 4:6.

Jovanovski, rođena 31. decembra 1991. godine, na parisku šljaku došla je posle dobrih igara u Rimu, gde je vezala četiri pobede u kvalifikacijama i glavnom žrebu (izbacila i Garsiju i Medison Kiz), sve do poraza od Marije Šarapove u osmini finala, ali i rane eliminacije prošle nedelje u Nirnbergu, gde je nadigrana u susretu sa 126. na svetu, Kineskinjom Šuaj Ženg.

Pobeda u prvom kolu na Rolan Garosu donosi 10 WTA poena i 27.000 evra, dok će trijumf Beograđanke nad Osiječankom biti nagrađen sa 50.000 evra i 70 bodova.

Bojani je ovo peti nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske, na kojem je 2012. godine igrala u trećem kolu, ali 2011, 2013. i 2014. bila eliminisana na startu. Najbolji nastup 60. teniserke sveta na gren slem turnirima i dalje je 4. kolo Australijan Opena iz 2013. godine.

Kasnije u toku dana nastupiće i (7) Ana Ivanović protiv Jaroslave Švedove, kao i Dušan Lajović protiv Masima Gonzalesa.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC