• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Aleks Krunić propustila veliku šansu!

Autor mondo.rs

Julija Putintseva izbacila je našu teniserku već na startu, u njenom prvom pojavljivanju u glavnom žrebu Rolan Garosa.

Prvi put u karijeri naša teniserka Aleksandra Krunić uspela je da se probije do glavnog žreba na Rolan Garosu, ali nije stigla dalje od 1. kola.

Šteta, jer su rezultati bili takvi da je put skoro pa bio otvoren do 4. kola...

Krunićeva (87. WTA) je u ponedeljak popodne povela protiv dve godine mlađe Julije Putintseve, ali je Kazahstanka ruskog porekla uspela da napravi preokret – 6:3, 3:6, 3:6.

Putintseva, 99. na svetu, u drugom kolu igraće protiv (11) Eline Svitoline, posle koje bi protivnice u 3. kolu bile nešto poput nagrade za taj rang takmičenja: 83. na svetu Anika Bek ili 160. na svetu Paula Kanija, koja je stigla iz kvalifikacija, jer se u tom delu žreba nije proslavila (14) Anješka Radvanska.



Popularna Aleks, koja je prošle sezone napravila podvig i plasirala se u četvrto kolo US Opena, ali potom ispala na startu Australijan Opena, izgubila je prvi servis gem na meču, ali onda vezala četiri u nizu i 0:2 pretvorila u 4:2. Putintseva, rođena 7. januara 1995. u Moskvi, na kratko je zaustavila seriju naše teniserke i smanjila na 4:3, ali je izgubila naredna dva gema, samim tim i set.

Međutim, u drugom setu bolja je i konkretnija bila Kazahstanka – povela je 0:4, kada se Krunićeva probudila i imala brejk loptu za 3:4, ali je nije iskoristila, posle čega je ponovo imala šansu za 4:5, ali ni tada nije uspela – 3:5, pa 3:6 i treći set.

U trećem setu teniserke su razmenile po brejk na startu, Putintseva je povela 1:3, kada je kao i u drugom setu Beograđanka propustila brejk loptu za 2:3 i tu je praktično prelomljen meč, iako je Aleksandra imala još jednu, poslednju šansu za brejk, kada je rivalka servirala za meč – ni tada nije uspela.

Posle dve pobede naših teniserki u nedelju, Bojane Jovanovski i Ane Ivanović, usledila je i prva eliminacija. Sada je na potezu Jelena Janković.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC