• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer – Monfis: Prekinuto!

Autor mondo.rs

Taman kada je Francuz uzvratio Švajcarcu i sjajnim vinerima izjednačio na 1:1, supervizori ATP tura odlučili su da prekinu meč osmine finala.

Kiša ujutru, pomeranje programa na "Filip Šatrijeu", nekoliko dugih mečeva na tom stadionu i – dnevnog svetla samo za dva seta između (2) Rodžera Federera i (13) Gaela Monfisa.

Viner Francuza za izjednačenje na 1:1 u setovima, što je ujedno bila i brejk lopta, bio je poslednji poen odigran u nedelju na Rolan Garosu, tako da ćemo četvrtog učesnika četvrfinala saznati u ponedeljak – kada će na teren i (1) Novak Đoković i (3) Endi Marej i (6) Rafael Nadal.

Ali, moraće ponovo i Federer i Monfis.



Švajcarac je poveo 6:4 u njihovom 13. međusobnom duelu, ali je nošen podrškom s tribina Monfis uzvratio istom merom, tj. brejkom kada je Federer servirao na 5:4 u drugom setu. Tada su se pojavili zvaničnici turnira i saopštili sudiji Karlosu Bernardesu da nema više uslova da se nastavi meč.

Publika, tek zagrejana Monfisovim vinerima za 1:1, naravno da je negodovala, ali promene odluke nije bilo – biće natavljeno u ponedeljak.

Federer ima 8:4 protiv Monfisa, ali je Francuz dobio poslednja dva okršaja bez izgubljenog seta – 3:0 u Dejvis kupu i 2:0 nedavno na Mastersu u Monte Karlu.

Pobednik će igrati u četvrtfinalu protiv (8) Stena Vavrinke, koji je posao završio pre mraka deklasiravši (12) Žila Simona, koji je osvojio sedam gemova u tri seta.

Pročitajte sve rezultate prvih mečeva osmine finala i potencijalne parove četvrtfinala.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC