• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel misli na djecu

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Predstavnici rukometnog kluba Borac m:tel posjetili su danas dvije osnovne škole u Banjaluci i poklonili im rukometne lopte.

Lopte su dobili mališani u Osnovnoj školi "Sveti Sava" i O.Š. Aleksa Šantić, ali će u narednim danima RK Borac m:tel posjetiti još tri škole u Banjaluci i donirati rukometne lopte.

"Ovo je samo jedna od akcija u nizu rukometnog kluba Borac m:tel, zajedno sa svojim prijateljima, ovog puta Konzumom, poklonili smo rukometne lopte ovim školama. To će biti naš budući pravac - ulaganje u mlađe kategorije, ulaganje u budućnost. Samo takvim radom možemo očekivati da Borac vratimo gdje mu je mjesto, a to je vrh rukometne Evrope. Naravno, idemo korak po korak", rekao je Vladimir Branković, član UO RK Borac m:tel.

U srijedu uveče Borac m:tel je proslavio osvajanje duple krune, a svečanosti su prisustvovali brojni sportski radnici, prijatelji kluba, privrednici, umjetnici.

Posebno iznenađenje bio je svojevrstan flash mob hora "Banjalučanke", šampionki u kategoriji kamernih orkestara, koje su otpjevale himnu RK Borac i oduševile sve prisutne.

"Svima vama je već dobro poznato da naš rukometni velikan proteklih godina prolazi kroz izuzetno težak i složen period. Međutim, ogromnom energijom entuzijazmom i nesebičnim zalaganjem ljudi koji sada vode klub, ali i igrača i stručnog štaba, uspjeli smo da prebrodimo možda i najteže trenutke otkada postoji RK Borac. Sav taj trud prepoznali su i predstavnici nadležnih institucija i sponzori kojima smo vratili povjerenje i uklonili onaj negativni predznak koji se vezivao za naš klub", rekao je Branković.



On je istakao da je ovo samo prvi korak ka zacrtanom cilju, a to je vraćanje na mjesto koje zaslužuje klub evropskog i svjetskog renomea.

"Da bismo realizovali naš projekat, svjesni smo da je potrebno da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima, uz unapređenje kvaliteta naše unutrašnje organizacije. Još jednom hvala igračima koji su pokazali srce i karakter kada je bilo najteže. Oni su zalaganjem na terenu, pozitivnom energijom i dobrim rezultatima olakšali upravi kluba i po treći put donijeli duplu krunu u Banjaluku. Moram da naglasim da Borac ima i male šampione, zajedno sa školom rukometa ima više od 250 članova omladinskih selekcija i u svim uzrasnim kategorijama mi smo prvaci Republike Srpske. To isto očekujemo i na prvenstvima BiH koja će biti organizovana u narednih desetak dana", rekoa je Branković.

Na svečanoj proslavi titule dugogodišnji sekretar RK Borac Josipa Popović ispraćena je u penziju uz prigodne poklone i cipelama šivenim lično za nju, koje su poklon fabrike obuće "Bema".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC