• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ukus trave je sjajan ove godine!"

Autor mondo.rs

Srpski teniser posle odbranjene titule na Vimbldonu ponovo pojeo malo trave sa Centralnog terena. "Za ovakve mečeve sa Federerom se spremate čitav život", rekao Đoković posle finala.


Nasmejan i srećan Novak Đoković dočekao je tredicionalni intervju posle finala na Vimbldonu, gde je nakon velike borbe osvojio treći, drugi uzastopni veliki pehar namenjen šampionu.

Ponovo je reket pred Srbinom položio ako ne najveći, onda jedan od najvećih tenisera svih vremena - Rodžer Federer.

Nastavljena je još jedna tradicija. Novak je ponovo pojeo malo trave...

"Ukus je veoma, veoma dobar. Ne znam šta su uradili ljudi koji sređuju teren, ali su je odlično pripremili (smeh). To je tradicija. Kao dete sam sanjao da osvojim Vimbldon, ostavrio sam svoje snove", odgovorio je Novak na pitanje o jedinstvenom običaju.

Neka je samo on jede, ima je dovoljno!

Sve pohvale od Đokovića dobio je i drugi finalista, sedmostruki šampion Rodžer Federe. Švajcarac protiv Novaka, drugu godinu zaredom, nije uspeo da postane i rekorder po broju trofeja u muškom singlu na Vimbldonu.

"Velika je priviligija igrati protiv VELIKOG Rodžera. Izazov je igrati sa takvim protivnikom, koji je jedan od najvećih, koji je toliko puno dao ovom našem sportu. Neka se mladi igrač ugledaju na njega", poručio je naš šampion.

Ono što je očekivao od Federera i dobio je u finalu. Bio je spreman.

"Bio sam svestan da će Rodžer igrati najbolje što zna. On vas tera da idete preko svojih granica, da dajete najviše, da se suprotstavite velikom protisku. Za to se spremate čitav život, da se borite da budete na Centralnom terenu i igrate ovakve mečeve".

Novak se po broju titula izjdnačio sa svojim trenerom Borisom Bekerom.

"Popićemo pivo, vino, videćemo... Bio je dug ovaj put od kada smo počeli da radimo zajedno. On je Nemac, a ja Srbin i tu je velika razlika (smeh). Uspeli smo da pronađemo hemiju i ovaj trofej je i njegov isto koliko i moj. Zahvalio bih se celom timu, porodici...", završio je trostruki šampion Vimbldona - NOVAK ĐOKOVIĆ.

Bravo, majstore!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC