• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Delić razočaran

Autor mondo.ba

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Bosne i Hercegovine Amer Delić razočaran nakon poraza od Mađrske.

  Dejvis Kup reprezentacija Bosne i Hercegovine vodila je protiv Mađarske 2:1 u meču drugog kola, odnosno polufinala Druge grupe Evropafričke zone Dejvis Kupa. I onda u nedjelju dvije pobjede domaćih tenisera za ukupnu pobjedu 3:2. Selektor našeg tima Amer Delić bio ja razočaran poslije trećeg dana.

" Mađari su se borili, igrali su bolje mečeve zadnji dan i zasluženo su dobili. Mi smo, naravno, očekivali bolji rezultat, a i na papiru smo bolji, ali to ne odlučuje mečeve", rekao je Delić i pohvalio Nađoija,koji je donio odlučujući poen Mađarskoj.

"Protivnik se u zadnjem meču borio na terenu, trčao za svakom loptom i nekad zaista nije bitno ko ima bolji forhend ili bekhend, igrao je bolje i dobio meč“, rekao je Delić, koji nije u meču sa Mađarima mogao računati na najboljeg Bh tenisera Damir Džumhura.

„Razočaran sam kao i svi ostali, ali šta je tu je, Mađari idu dalje, a mi ćemo svoju šansu tražiti slijedeće godine“, rekao je selektor Delić, koji je bio prijavljen i kao igrač, te je igrao u paru sa Mirzom Bašićem. Njihova pobjeda donijela je vođstvo našem timu 2:1, ali to je bio posljednji meč, koji je BiH dobila.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC