• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Moram da se zagrejem

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta priznaje da je "škripalo" u njegovoj igri na prvom meču u Montrealu jer na tvrdoj podlozi nije igrao od marta

Novak Đoković je uspešno prebrodio prvu prepreku na mastersu u Montrealu. Savladao je Tomaza Belučija (6:3, 7:6) teže nego što se očekivalo.

Novak je objasnio da mu je bilo teško da se prilagodi tvrdoj podlozi i uslovima na terenu posle kiše u Montrealu.

"Bilo je teško, jer sam igrao protiv igrača koji nikada ne odustaje. On je svestran igrač, koristio je šanse, igrao je odlično, vraćao gotovo sve. Napredovao je poslednjih godina", rekao je posle meča Đoković.

Prvi teniser sveta priznao je da ne igra u najboljem ritmu, ali da mu je ponovo pomoglo to što je u ključnim trenucima zadržao koncentraciju i smirenost.

"Meč je mogao da ode i u drugom pravcu, posebno u drugom setu. Imali smo šanse za brejk, stigli smo do taj-brejka, a tada je sve moguće. Ovo mi je bio prvi meč na tvrdoj podlozi od marta i turnira u Majamiju. Potrebno mi je malo vremena da uđem u ritam. Mislim da će mi meč u dublu sa Jankom Tipsarevićem takođe pomoći da poboljšam neke aspekte igre i spremim se za meč osmine finala u singlu", istakao je prvi reket sveta.

Novak, koji je tri puta u karijeri osvajao masters u Kanadi, u narednom kolu igraće sa pobednikom meča između Amerikanca Džeka Soka i Bugarina Grigora Dimitrova.

Đoković protiv Dimitrova, 17. igrača sa ATP liste, ima skor 5-1, dok sa Sokom, trenutno 35. teniserom sveta, do sada nije odmeravao snage.

Masters u Montrealu igra se za ukupan nagradni fond od 4,17 miliona dolara, a titulu brani Francuz Žo Vilfred Conga, koji je prošle godine eliminisao Đokovića u trećem kolu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC