• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Liga šampiona može da počne

Autor mondo.ba

Iz šampiona Bosne i Hercegovine poručuju da je sve spremno za kvalifikacioni turnir Lige šampiona.

 Liga šampiona može da počne Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

 Narednog vikenda Borac m.tel je domaćin kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona. Direktor Banjalučana Vladimir Branković poručuje da što se organizacionog dijela tiče, turnir može da počne.

" Sve pripremne radnje se polako završavaju, a ono što je u ovom trenutku najvažnije je da su svi nedostaci u dvorani "Borik" otklonjeni. Renovirana je kompletna rasvjeta, postavljene su nove biletarnice i banjalučki "hram sporta" spreman je da ugosti ekipe iz Norveške, Holandije i Austrije, te pokaže da nimalo ne zaostajemo za rukometnom Evropom", rekao je  Branković za "Glas Srpske"..

Sve tri gostujuće ekipe u Banjaluku stižu već u petak, 4. septembra.

" Za njih su rezervisana mjesta u tri hotela - "Bosna", "Talija" i "Jelena", gdje ih očekuje vrhunski smještaj. Poznat je i raspored odigravanja utakmica. U subotu od 17.30 časova igraju šampion Norveške Elverum i prvak Holandije Limburg, a do 20 domaćin smotre Borac m:tel igra sa najboljom austrijskom ekipom Alpla Hard. U nedjelju su isti termini odigravanja utakmica. Od 17.30 igra se meč za treće mjesto, a od 20 finale. Kao što je poznato, pobjednik turnira obezbijediće plasman u Ligu šampiona, drugoplasirana i trećeplasirana ekipa igraće u Kupu EHF i to od trećeg kola, dok će posljednji tim igrati u istom takmičenju, ali od drugog kola",  nastavio je Branković.

Borac m:tel ne blista u pripremnim mečevima ", ali prvi operativac Banjalučana ističe da nema razloga za brigu.

"  Cilj na turnirima u Beogradu i Doboju, prije svega, bilo je uigravanje ekipe i zato je bilo dosta kombinovanja. Očekujem da već od ovog kvalifikacionog turnira pružimo dobru igru, a mlad stručni štab sa Igorom Rađenovićem na čelu, njegovim pomoćnikom Aleksandrom Međedovićem i kondicionim trenerom Borkom Petrovićem je garant uspjeha ", dodao je Branković.

Izvor: MN PRESS

Još je neizvjesna situacija oko statusa Mladena Bojinovića.

" Istina je da pregovaramo, ali još dogovor nije postignut. U narednih nekoliko dana sve će biti poznato", rekao je  Branković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC