• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od sutra u prodaji karte za Borac m:tel!

Autori mondo.rs Autori Goran Arbutina

Prodaja ulaznica za kvalifikacioni turnir EHF Lige šampiona koji se održava narednog vikenda u banjalučkom Boriku počinje u srijedu.

Rukometni klub Borac m:tel pokušaće da se kroz ovaj turnir plasira u elitno takmičenje, a na tom putu trebaće mu podrška publike.

U polufinalnim mečevima, u subotu 5. septembra od 17.30 časova sastaju se norveški prvak Elverum i OCI-LIONS iz Holandije, dok je duel između Borca m:tel i šampiona Austrije Alple Hard na programu od 20 časova.

U nedjelju, 6. septembra, utakmica za treće mjesto igra se od 17.30 časova, a finale je zakazano za 20 časova.

Karte će biti u prodaji od sutra na štandu RK Borac m:tel, koji će, u periodu od devet do 20 časova, biti postavljen na Trgu Krajine, u dvorani "Borik", kao i u prostorijama kluba, u ulici Veselina Masleše 15-17, od srijede do petka, od 9 do 15 časova.

"Na štandu u Gospodskoj ulici smjenjivaće se igrači Borca, tu će biti i maskota kluba i svi navijači moći će se fotografisati i družiti sa njima. Što se tiče organizacije u dvorani Borik, ona će biti spremna, nova je rasvjeta, VIP salon, pres centar... Svaki dan radimo do kasno u noć, i noću se radi da se sve pripremi i da na dostojan način prezentujemo ne samo klub već i Banjaluku", rekao je Savo Kovačević, član Upravnog odbora Borca m:tel.

Cijena ulaznice je 5 KM i važi za obje utakmice dnevnog programa.

Vlasnici godišnjih i VIP ulaznica RK Borac m:tel za sezonu 2015/2016 imaju omogućen besplatan ulaz na sve utakmice turnira.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC