• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka željna vrhunskog rukometa

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Ulaznica za kvalifikacioni rukometni turnir Lige šampiona je sve manje, pa je sve izvjesnije da će rukometaši Borca m:tel imati podršku punog "Borika" u pohodu ka istorijskom plasmanu u najjače evropsko klupsko takmičenje.

 RK Borac m:tel imaće podršku punog Borika u kvalifikacijama za Ligu šampiona Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjaluka će predstojećeg vikenda biti centar rukometnih dešavanja u regionu.

U dvorani "Borik" biće održan kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, na kojem će, osim domaćina Borca m:tel, učestvovati austrijska Alpla HC Hard, norveški Elverum te OCI-Lajons iz Holandije.

Prvoplasirana ekipa sa ovog turnira izboriće plasman u Ligu šampiona.

Iako je SEHA liga, u kojoj nastupaju i Banjalučani, popriličnog jaka posljednjih godina, čini se da će kvalifikacije za najjače evropsko klupsko takmičenje privuću veliki broj gledalaca, koji su željni vrhunskih rukometa u glavnom gradu Srpske.

Potvrda toga su i riječi člana Uprave Borca m:tel Vladimira Blagojevića.

"Prodaja ulaznica ide odlično. U cilju popularizacije rukometa, ali i turnira koji nas očekuje, ove godine prvi put smo organizovali druženje naših igrača sa navijačima, ovdje na Trgu Krajine", rekao je Blagojević i dodao:

"Sigurno da se u SEHA ligi igra izuzetno kvalitetan rukomet, ali ovo je korak više, nešto čemu teže najjače ekipe u Evropi i mi smo nadomak ispunjenja snova. S obzirom na ogromne napore koje je Uprava uložila posljednjih mjeseci, da stabilizujemo klub i organizujemo jedan ovakav događaj na vrhunskom nivou, uvjeren sam da će svi koji dođu u 'Borik' uživati i vidjeti dvoranu u jednom novom ruhu, po standardima Lige šampiona", poručio je član Uprave Borca m:tel.

Karte za mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona moguće je kupiti na Trgu Krajine, zatim u dvorani "Borik", kao i u prostorijama kluba od 9 do 15 časova.

MONDO VAS VODI NA TURNIR

Čitaoci MONDA imaće priliku da osvoje besplatne ulaznice za kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona. U petak u popodnevnim časovima podijelićemo ukupno 10 karata, zato ostanite uz MONDO.

"Pozivamo sve koji su zainteresovani da prate turnir da požure na naša prodajna mjesta, kako bi na vrijeme obezbijedili ulaznice, kojih je sve manje. Ukoliko na dan utakmice bude dostupnih karata, one će se moći kupiti ispred dvorane 'Borik'. Siguran sam da će naši navijači nositi igrače do konačnog trijumfa i istorijskog plasmana u Ligu šampiona", poručio je Blagojević.

Borac m:tel će tako imati veliku podršku svojih navijača, dok organizovanog dolaska gostujućih simpatireza neće biti.

"Gostujućih navijača neće biti, ali potvrđeno je da će brojna poznata sportska imena biti u 'Boriku', kako u polufinalnim mečevima, tako i u finalu, kao i predstavnika klubova iz regiona koji su najavili dolazak", dodao je Blagojević.

Igrači Borca m:tel, ali i klupska maskota Borko, danas su bili na Trgu Krajine, gdje su navijači mogli da se fotografišu sa njima i popričaju o predstojećem turniru.

"Očekujem pune tribine i veliku podršku. Pozivam naše navijače i sve ljubitelje rukometa u Banjaluci i šire, da ispune 'Borik' i podrže Borac m:tel u istorijskom pohodu ka Ligi šampiona. Dobar dio priprema proveli smo proučavajući suparnike na ovom kvalifikacionom turniru, spremili smo odgovarajuću taktiku i vjerujem da možemo slaviti u subotu, a onda i u finalu dan kasnije", istakao je mladi rukometaš Borca m:tel Marko Ćeranić.

Ovoljetošnje pojačanje crveno-plavih Nikola Milošević istakao je da su naporne pripreme iza banjalučkih rukometaša, a sada slijedi ono najvažnije, za šta se ekipa spremala tokom ljeta.

"Vrijedno smo radili, pripremali se za ovaj kvalifikacioni turnir i jedva čekamo vikend. Vjerujem da rezultati koje smo postigli tokom priprema nisu mjerodavni. Nadam se da će do subote sve biti kako treba. Dobili smo Mladena Bojinovića i Srđana Trivundžu i oni će nam mnogo značiti", naglasio je Milošević.

Borac m:tel u polufinalu turnira odmjeriće snage sa austrijskom ekipom Alpla HC Hard u subotu od 20 časova, a prije njih u drugom polufinalnom meču igraće Elverum i OCI-Lajons.

Meč za treće mjesto na programu je u nedjelju od 17:30, dok će finalni susret biti odigran od 20 časova.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mario

Ajd Borac!!!

Aj Borac

I na kraju, hoce li biti organizovanog dolaska Lesinara u subotu na Borac-Alpla?

птичурина

@Aj Borac Хоће

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC