• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađenović: Ekipa se ne pravi preko noći

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Borca m:tel poslije poraza od Alple istakao činjenicu da je protivnička ekipa na okupu nekoliko godina i da je to ono što odlučuje ovakve utakmice. Borcu će trebati vrijeme da zaigra kako može.

 Rađenović: Alpla zajedno četiri godine, Borca je nova ekipa Izvor: MONDO / Vedran Ševčuk

Odlična rukometna predstava viđena je u banjalučkom Boriku u polufinalu kvalifikacionog turnira za ligu šampiona u kojoj je Alpla na kraju savladala Borac 35:33.

Ispunjen Borik nosio je Borac tokom cijele utakmice u kojoj su Banjalučani lovili rezultat, bili i blizu potpunog preokreta, međutim, austrijski šampion na kraju je zasluženo došao do pobjede.

Poslije meče, trener Borca je čestitao Alpli na pobjedi, ističući upravo da im nije bilo nimalo lako.

"Čestitam ekipi Alple na pobjedi. Za respekt je izdržati ovakav pritisak publike, odlično su igrali i zaslužili su poslije ovoga što su porikazali danas da igraju Ligu šampiona".

O samoj utakmici Rađenović kaže:

"Loše smo otvorili utakmicu, toga sam se pribojavao, ovo je bio naš debi ove potpuno nove ekipe, naši igrači pogotovo neki manje iskusni igrači su izgorili u atmosferi, dali su sve od sebe, ali nije išlo. Oni su imali odličnog golmana Goluba Doknića, pogotovo u prvom poluvremenu, on je mnogo branio i to je rezultiralo sa šest golova prednosti. Mi smo smanjili na minus tri, bili smo svo vrijeme u zaostatku, i na kraju u posljednjim sekundama kad je Bojinović imao loptu imali smo priliku da riješimo utakmicu, ali nismo imali sreće, presječena nam je kontra i oni su se vratili".

Prema njegovim riječima presudila je činjenica da je ekipa Alple dugo na okupu, dok je Borac tek pred početak turnira kompletirao ekipu.

"Razlika između nas i njih što smo mi nova ekipa, a oni su zajedno tri-četiri godine. To je u ovakvim utakmicama velika prednost. Nama će trebati dosta vremena da odigramo onako kako možemo po igračkom kadru. Jednostavno, ekipa se ne pravi preko noći, to je dugotrajan proces", rekao je Rađenović

Na pitanje zašto se odlučio da počne utakmicu bez iskusnih igrača, koji su ušli tek na šest golova zaostatka, on je odgovorio:

"Odlučio sam tako jer ni Bojinović ni Trivundža nisu spremni. Htio sam da ih poštedim na početku da bi imali što više snage do kraja utakmice. Tu sam se malo kockao i malo manje iskusni igrači su izgorjeli u želji. Bojinović i Trivundža nisu odradili pripreme i zločin bi bio prema njima držati ih u igri 60 minuta".

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dule

Sve je to igra i sport.Nema razloga za očaj.Treba jedna dobra analiza i idemo dalje.Baka (Bojinović) naće biti od pomoći Borcu.Bolje bi bilo da ste doveli jednog igrača poput Trive nego sve ove anonimce koje ste predstavili kao pojačanja.Svaka škola se plaća.

Borko,

Glavu gore,nije sve tako crno.Juče se vidjelo ko je igračka veličina i mozak ekipe.Triva svka ti čast.Zbog tebe vrijedi doći u "Borik".

Mikica

Slažem se sa Manom u potpunosti.Bojinović je istrošen igrač i od njega se ne može ništa očekivati.Gdje su ta silna pojačanja koja stigoše iz Srbije?

Mane

Poslije bitke svi su generali.Jedno je sasvim sigurno.Najveće razočarenje je Mladen Bojinović.Ko misli da nisam u pravu vidjeće u narednom periodu.

milan

Kakvo pravljenje ekipe preko noci ovaj spominje kad igraci kao sto su Trivundza,Obradovic,Mikic,Jankovic i Nikolic igraju vec par godina zajedno...A to je skoro cijela ekipa Borca!Ovo je skoro 100% greska trenera!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC