• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometaši Borca: Dali smo sve od sebe, ali...

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Igrači Borca m:tel poslije poraza od Alple ističu da je ekipa dala sve od sebe, ali da je protivnik bio prejak. "Publika je bila sjajna", ističu redom.

 Igrači RK BOrac, izjave poslije poraza od Alple Izvor: MONDO / Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO / Vedran Ševčuk

Poslije prave drame i dva produžetka austrijska Alpla slavila je u Boriku protiv Borca m:tel 35:33 i srušila snove Banjalučana da mogu do Lige šampiona.

Golman Tibor Ivanišević sjajno je branio i da je Borac slavio bio bi junak banjalučke publike, koja je u subotu pokazala kako se istinski navija za svoju ekipu.

"Uh teško je bilo šta reći. Željeli smo mnogo tu Ligu šampiona, živjeli smo za danas, spremali smo se. Pružili smo sve što smo mogli, nažalost to nije donijelo rezultat. Pokušaćemo sutra da pobijedimo i da probamo da se iskupimo ovoj fenomenalnoj publici, ovo je nešto za pamćenje", rekao je Ivanišević odmah po završetku meča.

Junak bi bio i Srđan Trivundža koji je postigao i 13 golova za Borac m:tel. Kapiten Borca poslije utakmice rekao je da nema šta da zamjeri saigračima, jer su dali sve od sebe.

"Sigurno je da smo očekivali ovakvu utakmicu znajući kvalitet austrijske ekipe. Prije svega, bili smo svjesni šta bismo dobili da smo pobijedili ovaj meč. Ne treba zaboraviti ipak šta je bilo prije četiri mjeseca, kada je glub bio blizu gašenja. Ipak možemo biti spremni što se RK Borac spominje u evropskim takmičenjima, mi ćemo igrati Evropu. Hvala publici koja nas je podržala, siguran sam da će nas pratiti i dalje i u Evropi i u SEHA ligi. Dali smo sve od sebe. Analiza se može uraditi, ali nemamo šta zamjeriti, momci su dali sve od sebe. Nošeni publikom vratili smo se iz letargije u prvom poluvremenu koje je loše otvoreno, međutim iskusna je ekipa Alple. Pokušali smo na snagu, ali nije išlo. Kvalitetniji su i čestitam im na pobjedi. Siguran sam da će trijumfovati u finalu", rekao je Trivundža.

Izvor: MONDO / Vedran Ševčuk

Ekipa Borca m:tel sutra će igrati meč za treće mjesto protiv holandskog Limburg Lajonsa, a takvi mečevi nikada nisu laki poslije poraza u polufinalima.

"Sutra očekujem tešku utakmicu za nas, prije svega s psihološkog momenta. Moramo na kraju ovaj turnir zaokružiti pobjedom i ovim ljudima koji su iznijeli teret da se sve ovo organizuje, pobjedom za oproštaj od ovog turnira".

I Branislav Obradović ističe sjajnu publiku u Boriku.

"Znali smo da su ozbiljna ekipa, napravili su ozbiljnu razliku na početku i teško je vratiti se poslije takvog minusa. Mi smo uspjeli, ali ne i da napravimo potpuni preokret. Žao mi je zbog ove divne publike, možda smo malo i podlegli atmosferi sve skupa, ali šta da se radi, idemo dalje".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC