• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uprava RK Borca m:tel: Izvlačimo pouke

Autor mondo.ba

Nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uprava RK Borca m:tel nezadovoljna je nastupom crveno-plavih. Ipak, nikakvih radikalnih poteza neće biti.

 Uprava Borca m:tel nezadovoljna nastupom igrača u kvalifikacijama za Ligu šampiona Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

RK Borac m:tel nije uspio u namjeri da se plasira u Ligu šampiona.

Na kvalifikacionom turniru, koji je proteklog vikenda održan u "Boriku", crveno-plavi doživjeli su dva poraza (Alpla HC Hard 33:35, Limburg Lajons 29:33) i tako zauzeli četvrto, posljednje mjesto.

Dan nakon završenog turnira, održana je hitna sjednica Upravnog odbora kluba, kojoj je prisustvovao i prvi trener ekipe Igor Rađenović. U Upravi bh. šampiona prisutno je nezadovoljstvo.

"Razgovarali smo i donijeli određene zaključke o tome šta ćemo raditi u budućnosti. S tim odlukama nećemo izlaziti u javnost, jer se radi o nekim internim promjenama. U Upravnom odboru postoji opravdano nezadovoljstvo, ne zbog lošeg rezultata koji je postignut, nego prvenstveno zbog nezalaganja koje je bilo prisutno, posebno u drugoj utakmici", rekao je za "EuroBlic direktor Banjalučana Vladimir Branković.

EHF Kup

Borac m:tel će evropski put nastaviti u EHF Kupu. Protivnik izabranicima Igora Rađenovića u drugom kolu 10. i 17. oktobra biće pobjednik dvomeča norveškog Hasluma i Dudelanža iz Luksemburga.

Ali, kako ističu, neće biti većih promjena.

"Moram reći da nikakvih radikalnih poteza neće biti, želimo da iz ovog izvučemo pouke. Siguran sam da ćemo iz svega izaći mnogo jači, što će se, nadam se, vidjeti već idućeg vikenda u SEHA ligi protiv Spartaka u Subotici, gdje ćemo ići na pobjedu", naglasio je Branković.

Ipak, Banjaluka i RK Borac m:tel još jednom su pokazali da mogu organizovati vrhunske rukometne događaje, na šta svi mogu biti ponosni.

"Ono sa čim možemo biti zadovoljni je organizacioni aspekt, jer smo sa svih nivoa EHF-a dobili samo pohvale", dodao je direktor crveno-plavih.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Momo

Zar Vam nisu ambicije malo prevelike?Klub je do unazad koji mjesec bio pred gašenjem a onda odjednom mislite uskočiti u Ligu šampiona.Ne ide to tako brzinski.Biće poraza još a i pobjeda hvala Bogu.SEHA liga je dosta jaka.Treba da znate su to ekipe za svaki respekt.Žalosno je što Uprava sve svaljuje na trenera i igrače.Ne vidi svoje greške.Ko je dovodio igrače koji neće pružiti ništa i nikakvu korist za Borac?Zašto olako pustište Đukića? Nemojte misliti da ste vi iz uprave bezgrešni.Samo treba strpljenja i sve će doći na svoje.Srećno vam bilo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC