• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moja Kina!"

Autor mondo.rs

Jelena Janković osvojila je drugu titulu ove sezone u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Džej Džej je osvojila trofej, prvi na WTA turniru posle dve godine.

U Gvangžuu je podigla pehar posle ubedljive pobede u finalu nad Denisom Alertovom (6:2, 6:0).

Jelena je osvojila 14 WTA trofej u karijeri, a ujedno je postala i šesta igračica ove sezone koja se dokopala pehara na turniru na kojem je pre finala spasavala meč loptu. Ona se isčupala na meču polufinala protiv Janine Vikmajer. Osim nje to su uspele Andrea Petković u Antverpenu, Sara Erani u Riju, Daniela hantuhova u Pataji, Kamila Đorđi u Den Bošu i Belinda Benčić u Torontu.

"Neverovatno je da sam pre mesec dana u Kini takođe osvojila titulu na čelindžeru. Očigledno je Kina veoma posebna za mene. Želela bih i da se zahvalim navijačima ovde, ali ne samo za podršku danas i na ovom turniru, već svih ovih godina od kada nastupam u Kini", rekla je Jelena.

Jelena je uspela da "počisti" Čehinju, 74. teniserku na WTA listi, iako je ona na putu do finala savladala drugu igračicu sveta Simonu Halep, a potom i Italijanku Saru Erani.

"Denisa odigrala si sjajan turnir. Pobedila se odlične igračice i u finalu si igrala dobro, mnogo bolje nego što rezultat govori. Sigurna sam da ćeš u budućnosti odigrati još mnogo finala i osvajati titule. Samo nastaviti da ideš tim putem", poručila je Janković osam godina mlađoj Alertovoj.

Jelena je odmah po osvajanju trofeja uzela mobilni telefon. Ona je radost podelila sa mamom Snežanom, koja nije prisustvovala meču, što je potvrdila i na Facebooku.

Jelena ćaska telefonom
Izvor: YouTube

Srpska teniserka rekla je da najverovatnije neće imati vremena da proslavi titulu u Gvangžuu, budući da je očekuje put na turnir u Vuhanu, vrednom 2,2 miliona dolara, koji startuje u ponedeljak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC