• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima li BiH selektora?

Autor mondo.ba

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dragan Marković tvrdi da je potpisan novi ugovor još prije šest mjeseci, ali da ga još nije dobio. Iz Saveza tvrde: "Sa Markovićem nije produžena saradnja".

Mnogo je nejasnoća na relaciji Rukometni savez Bosne i Hercegovine (RS BiH) - selektor Dragan Marković uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2017. godine.

Naime, dosadašnji selektor tvrdi da je saradnja još prije pola godine produžena, ali da još uvijek nije dobio novi ugovor, dok iz RS BiH jasno poručuju: "Saradnja nije produžena".

TUZLA

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo igraće u grupi 1 sa selekcijama Slovačke, Kosova i Litvanije, a na sve tri utakmice domaćin će biti u tuzlanskoj dvorani "Mejdan".

"Produžio sam ugovor s RS BiH prije šest mjeseci, ali ga još nisam dobio. Šta se dešava u Savezu ne znam, ne ulazim u njihovu politiku. Očigledno nešto ne štima, da ima opstrukcija. Ja radim kao da je sve u redu", poručio je popularni Marka, a prenose "Nezavisne novine".

Prošle sedmice je trebalo da bude održana sjednica na kojoj bi se razmatrao status selektora. Međutim, ona je otkazana.

"Koliko znam, selektoru Draganu Markoviću s jučerašnjim danom je istekao ugovor i isti nije produžen", naglasio je predsjednik Saveza Enid Tahirović i dodao: "Činimo sve kako bismo što prije sazvali Izvršni odbor, kojeg čini 12 ljudi. Tada ćemo razgovarati o svemu, između ostalog i o A reprezentaciji".

Kvalifikacije za odlazak na Mundijal u Francuskoj 2018. godine počinju 4. novembra utakmicom protiv Slovačke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC