• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: S Nadalom je uvek velika borba!

Autor mondo.rs

Srpski as, iako favorit, ne očekuje lak posao u finalu Pekinga, u kojem će 45. put odmeriti snage sa starim rivalom, Nadalom.

Nema opuštanja.

Iako je retko kada u karijeri igrao protiv Rafaela Nadala kao osmoplasiranog tenisera sveta, svetski "Broj 1" Novak Đoković ne potcenjuje starog rivala i očekuje veliku borbu u finalu ATP turnira u Pekingu.

"Uvek očekujem veliku borbu sa njim i pripremam se za to. Pokušaće sve kako bi osvojio titulu, ali isto to ću uraditi i ja. Mislim da smo obojica na veoma visokom nivou i znamo da igramo ovako velike mečeve. Siguran sam da ćemo publici prikazati dobar tenis. Neka bolji igrač pobedi", rekao je Đoković za sajt ATP.

On je u polufinalu pobedio Davida Ferera rezultatom 6:2, 6:3.

"Dobro sam servirao, posebno u prvom setu kada sam ubacio 79 odsto prvog servisa. Međutim, nisam dobijao mnogo lakih poena u svojim gemovima. On je mnogo toga vraćao i terao me da igram dodatni udarac. Uspeo sam da budem agresivan od starta i ne dozvolim mu duge razmene, pa je sve funkcionisalo veoma dobro", dodao je Đoković.

Meč protiv Nadala biće 45. okršaj dvojice tenisera, a Španac vodi 23:21 u međusobnim duelima. Finale ATP turnira u Pekingu igra se sutra od 13.30 po srednjeevropskom vremenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC