• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Srušili nas Izraelci, ali idemo dalje

Autor mondo.ba

Prvi prijedlog naše redakcije bio je djelimično uspješan. Od sedam parova, pogodili smo šest. Danas ćemo se potruditi da pogodimo sve i tako vam omogućimo kakav-takav dobitak.

Prvi MONDO tiket zamalo da "prođe". Svi koji sun as poslušali i uplatili tiket na osnovu naših prijedloga, s nestrpljenjem su očekivali kraj utakmica. "Bombu" smo "skinuli", pa su oni hrabriji mogli da trljaju ruke.

Sve je išlo kako treba, ali kako to obično biva sa kladionicama i tiketima, našao se jedan "uljez" koji će sve da pokvari.

Bio je to Izrael, koji je do 76. minuta gubio, onda stigao do izjednačenja, ali je Kipar samo četiri minuta kasnije postigao još jedan gol, donio slavlje svojim, ali i navijačima "zmajeva". A kladioničarima tugu, s obzirom da smo tipovali 0-2 gola.

FUDBAL

Kvalifikacije za EURO 2016

Srbija - Portugalija 1 (2.50)

"Orlovi" su trijumfom protiv Albanije pokazali da se mogu ravnopravno nositi sa svim rivalima u grupi, iako su odavno izgubili sve šanse za plasman na EURO 2016. Srpski inat proradio je u Tirani, a sličan meč očekujemo i danas protiv Portugalije, koja je izvadila vizu za Francusku, igraće bez najboljeg igrača Kristijana Ronalda, što će biti odlična prilika za izabranike Radovana Ćurčića da na kraju kvalifikacija dođu do druge pobjede u nizu i tako se bar malo iskupe navijačima za katastrofalne rezultate. A kvota je više nego primamljiva.

Njemačka - Gruzija 1-1 (1.30)

Kolo prije kvalifikacija Njemačka ima samo bod prednosti u odnosu na Poljsku i Irsku. Ipak, s obzirom da ove dvije selekcije međusobno odlučuju ko će direktno na Evropsko prvenstvo, a ko u baraž, "panceri" će sigurno biti među prve dvije selekcije i tako otići direktno u Francusku. U zadnjem meču dočekuju Gruziju i ne sumnjamo da će tu priliku iskoristiti da napune mrežu protivnika već u prvom poluvremenu i tako u nastavku rutinski završe kvalifikacioni ciklus.

Poljska - Irska 1 (1.85)

Iako Irska nije poražena na pet posljednjih kvalifikacionih mečeva, smatramo da će toj seriji danas doći kraj. Nošeni fenomenalnim Robertom Levandovskim, Poljaci će tražiti trijumf protiv Iraca, koji bi im donio direktan plasman na EP. Domaći teren i strašna golgeterska serija napadača Bajerna iz Minhena dovolja su razlog da upišemo "keca".

KOŠARKA

ABA liga

Cedevita - Crvena zvezda 2 (2.00)

Derbi petog kola ABA lige, ali i dosadašnjeg dijela regionalnog takmičenja, u Zagrebu će odigrati, po mnogima dvije najbolje ekipe na Jadranu. Crvena zvezda u prva četiri kola ostvarila je isto toliko pobjeda, Cedevita ima skor 3-1, pa će sigurno biti neizvjesno. Blagu prednost, ipak, dajemo Beograđanima, koji su aktuelni šampioni i ekipa koja veoma rijetko gubi u ABA ligi.

HOKEJ

KHL liga

Kazan - Medveščak više od 4.5 gola (1.75)

U duelima ruskog i hrvatskog tima često pada mnogo golova. U posljednja tri njihova duela, čak 25 puta pak je završio u protivničkoj mreži. I ovogodišnji rezultati Kazana i Medveščaka u sezoni poklapaju se sa ovom statistikom, pa ne treba čuditi ako i današnji susret u "TatNeft Areni" donese goleadu.

ODBOJKA

Evropsko prvenstvo

Srbija - Rusija 2 (1.35)

Srbija se na Evropskom prvenstvu mnogo mučila u meču prvog kola protiv Slovačke, zatim je uslijedio lagan trijumf protiv Finaca, a sada slijedi meč sa najboljom selekcijom Starog kontinenta i braniocem trofeja iz 2013. godine. Rusi u prva dva meča nisu izgubili niti jedan set i u duel sa "orlovima" ulaze kao favoriti.

Francuska - Italija 2 (1.85)

Derbi dosadašnjeg dijela Evropskog prvenstva odigraće Francuska i Italija. "Azuri" imaju devet pobjeda u svim takmičenjima, igraju na domaćem terenu i smatramo da će to biti dovoljno da upišu trijumf, iako i Francuzi kotiraju kao jedna od najboljih selekcija Evrope. Njihov posljednji duel, odigran na Svjetskom prvenstvu prošle godine, pripao je Italijanima, koji su slavili 3:2, a sigurno će mnogo neizvjesnosti biti i današnjem okršaju.

SREĆNO!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC