• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković ostaje ili ide? Odluka je na njemu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Nakon višesatnih razgovora, rukovodeće tijelo bh. rukometa odlučilo je Markoviću ponuditi ugovor do 20. januara 2016. godine pod istim uslovima koje je imao u prethodnom.

 Selektoru Draganu Markovicu ponudjen novi ugovor, on odlucuje Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvršni odbor Rukometog saveza BiH večeras je raspravljao o statusu Dragana Markovića, selektora seniorske rukometne reprezentacije BiH.

Nakon višesatnih razgovora rukovodeće tijelo bh. rukometa odlučilo je da Markoviću ponudi ugovor do 20. januara 2016. godine pod istim uslovima koje je imao u prethodnom.

POVEZANE VIJESTI

"Marković ima rok do sutra u 14 sati da se izjasni o ponudi RS BiH. Ukoliko to ne učini ili ne prihvati ponudu koja mu je poslata, Izvršni odbor će na prijedlog Stručne komisije RS BiH imenovati Bilala Šumana za vršioca dužnosti selektora seniorske muške reprezentacije BiH", saopštio je Izvršni odbor RS BiH.

Bez obzira ko od spomenute dvojice trenera bude vodio bh. rukometaše u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2017. godine, 21. januara trebalo bi da bude raspisan konkurs za novog selektora.

Rukometna reprezentacija BiH u kvalifikacijama za SP nalazi se u Grupi 1 sa selekcijama Litvanije, Slovačke i Kosova. Samo prvoplasirana ekipa plasiraće se u baraž. Kvalifikacije počinju 4. novembra, kada će BiH u Tuzli ugostiti Slovačku. Četiri dana kasnije gostovaće kod Litvanije. Ciklus će se završiti 17. januara naredne godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC