• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Danas tipujemo na…

Autor mondo.ba

Pauza u nacionalnim šampionatima zbog obaveza reprezentacija je završena, što znači da će naš tiket biti "bogatiji" ligaškim tipovima. MONDO vam pomaže da i vaš novčanik bude bogatiji…

 MONDO tiket broj tri: Danas tipujemo na… Izvor: Gulver/Getty Images/Thinstock

Reprezentativna pauza je iza nas, što znači da se nastavljaju ligaška takmičenja, koja kladioničari najviše vole.

Odlučili smo se da većina današnjih tipova sa fudbalskih terena, a ukupna kvota na našem tiketu je 17. Uz nešto veći ulog, vjerujemo da možete doći do lijepog dobitka.

U komentarima možete ostaviti svoje prijedloge i tako možda pomoći kladioničarima da sastave svoj dobitni tiket.

FUDBAL

Premijer liga BiH

Drina - Sloboda 2 (1.70)

"Fenjeraš" protiv lidera bh. prvenstva. Zvorničani su u izuzetno lošoj formi, kubure i sa finansijskim problemima, dok sa druge strane Sloboda ove sezone igra fenomenalno i trenutno drži prvu poziciju. Razlika u bodovima i stanje na tabeli dovoljno pokazuju ko je favorit u ovom meču. Ekipa Drine u posljednjih pet utakmica nije osvojila niti bod, tako da smatramo da su Tuzlaci mnogo bliži trijumfu u današnjem meču.

Italijanska Serija A

Roma - Empoli 1 (1.40)

Iako je "vučica" često znala da se spotakne protiv "malih" ekipa, vjerujemo da to danas neće biti slučaj. Na "Olimpiko" stiže Empoli, tim koji se nalazi pri dnu tabele. Četa Rudija Garsija, iako igra po sistemu toplo-hladno, veliki je favorit u ovom duelu, uprkos činjenici da će nastupiti bez legendarnog kapitena Frančeska Totija.

Francuska Liga 1

Bastija - PSŽ 2 (1.40)

Bastija je u posljednjih šest mečeva doživjela čak pet poraza, a sada joj u goste stiže najteži mogući protivnik - šampion PSŽ. "Sveci" su ubjedljivo prvi na tabeli, bez ijednog poraza u dosadašnjem dijelu sezone, pa bi bilo veliko iznenađenje ukoliko danas ne bi slavili.

Engleska Premijer liga

Čelsi - Aston Vila 1 (1.30)

Da li je vrijeme da šampion Engleske konačno proradi? Tim Žoze Murinja je neprepoznatljiv ove sezone, trenutno je na 16. mjestu, a idealnu priliku za popravak bodovnog salda imaće protiv Aston Vile, koja je jedna od rijetkih ekipa ove sezone koja je osvojila manje bodova od "plavaca".

Totenhem - Liverpul GG (1.55)

Debi Jirgena Klopa na klupi Liverpula biće izuzetno težak, s obzirom da "redsi" gostuju neugodnom Totehnemu. Posljednjih pet mečeva Liverpula donijelo je utakmice u kojoj su obje ekipe dale gol, slična situacija je i sa Totehnemom (četiri u nizu), tako da vjerujemo da će i današnji susret na "Vajt Hart Lejnu" biti poslastica za navijače i da će uživati u mnoštvu golova.

Njemačka Bundesliga

Verder - Bajern Mihnen 2&3+ (1.45)

Možda i najsigurniji današnji par, što govori i veoma mala kvota na pobjedu gosta (1.20). Bavarci su stopostotni u dosadašnjem dijelu prvenstva, "melju" sve pred sobom i teško da tim iz Bremena može da im stane na put ka desetoj uzastopnoj pobjedi. Stoga smo odlučili da uz "dvojku" uvežemo i igru na golove, s obzirom da je u pet posljednjih duela ovih ekipa viđen čak 31 pogodak, odnosno ŠEST po susretu!

KOŠARKA

ABA liga

Cibona - Partizan 1 (1.75)

Stanje u ABA ligi nije kao nekada. Ranije su dueli Cibone i Partizana odlučivali o vrhu tabele, dok se sada situacija drastično promijenila. Zagrepčani su prikovani za dno tabele sa samo jednom pobjedom, dok je Partizan za nijansu bolje plasiran. Od odlaska Duška Vujoševića, ali i velikog broja igrača, crno-bijeli ne mogu se prepoznati, što će "cibosi" pokušati da iskoriste i pobjegnu sa začelja.

SREĆNO!

Pronađite MONDO na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC