• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana se vratila u Evropu i upisala pobedu

Autor mondo.rs

Posle dva solidna nastupa u Kini, naša najbolja teniserka vratila se u Evropu gde je u prvom meču sa Hiter Votson ostvarila sigurnu pobedu.

Na mestu gde je 2007. godine osvojila titulu pobedom nad Danijelom Hantukovom od 3:6, 6:4, 6:4, naša najbolja teniserka Ana Ivanović uspešno je počela pohod ka novoj tituli.

U prvom susretu sa Hiter Votson u karijeri – 6:4, 6:3, posle sat i 11 minuta igre u 1. kolu WTA turnmira u Luksemburgu (nagradni fond 226.780 dolara, pobednici 34.677 dolara i 280 poena).

Iako je i u prvom (za 2:2) i u drugom setu (za 3:5) gubila svoj servis, Ivanovićeva je protiv 54. teniserke sveta bila dovoljno bolji i dominantniji rival da sa ukupno pet brejkova lagano reši pitanje pobednika i potom sačeka bolju iz meča: Alison van Ujtvank (47, Belgija) – Ričel Hogenkamp (131, Holandija).

Ana, 12. teniserka sveta, u Luksemburgu je postavljena drugog nosioca iza Švajcarkinje Timee Bačinski, od koje je prošle nedelje poražena u polufinalu turnira prve kategorije u Pekingu. I Bačinski ima titulu u Luksemburgu, osvojenu 2009. godine u finalu sa Sabine Lisicki – 6:2, 7:5.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC