• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana ispala već u 2. kolu...

Autor mondo.rs

Mnogo energije uložila je Ana Ivanović da se vrati u meč posle glatko izgubljenog prvog seta, ali je na kraju 47. na svetu imala više snage i volje u "majstorici".

Neće biti srpskog polufinala u Luksemburgu.

(2) Ana Ivanović – Alison van Ujtevank 4:6, 7:6, 5:7.

U prvom duelu 12. igračice sveta i bivše gren slem šampionke i trenutno 47. na WTA listi bolja je bila – Belgijanka.

Nakon što je Ana, šampionka Luksemburga iz 2007. godine, teškom mukom i preokretom u taj-brejku drugog seta izborila "majstoricu", nije stigla ni do brejk lopte u trećem setu, a spasila je tri pri rezultatu 1:2, jednu pri 2:3 i onda pala suočivši se sa novom brejk loptom, ovog puta meč loptom.

Pri rezultatu 5:6 i 15:40, Van Ujtevank je sačekala grešku naše teniserke i plasirala se u 3. kolo, gde će joj rivalka biti (7) Barbora Stricova. Pobednica tog meča u polufinalu sastaće se sa boljom iz duela (5) Jelena Janković – Misaki Doi, koji je na programu u petak.

U taj-brejku drugog seta, Van Ujtevank imala je prednost od 3:4 i servis, ali je Ana vezala tri poena i povela sa 6:4 i iskoristila tek treću set loptu za 7:5. U tom setu, nije bilo brejkova do 3:3, kada je prvo pukao Anin servis, ali je ona uzvratila protivnici u narednom gemu i potom se izborila sa tri brejk lopte, pre nego je set otišao u taj-brejk.

Prvi set protekao je u dominaciji Belgijanke, koja je povela 2:0, imala i 5:2 i tek tada Beograđanka je uspela da napravi ribrejk, potom stigne do 5:4, ali ne i dalje od toga.

Jelena je ranije u četvrtak rutinski pobedila Anu Tatašvili i plasirala se u četvrtfinale 226.728 evra vrednog turnira, gde pobednici pripada 34.000 evra i 280 WTA bodova.

U prvom kolu, Ivanovićeva je izbacila Hiter Votson, a Van Ujtevank nadigrala Ričel Hogenkamp.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC