• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Sigurice

Autor mondo.ba

Za današnji MONDO tiket odlučili smo da odigramo tri fudbalska i dva košarkaška meča, sa ukupnom kvotom oko 14.

  Kombinovani tiket, sa uglavnom “siguricama” te se nadamo da će vam ovog vikenda donijeti neku zaradu, a na vama je da izaberete šta ćete igrati od ponuđenih parova.

Ukoliko imate želju da nam se pridružite u tipovanju, u komentarima možete ostaviti svoje prijedloge i tako možda pomoći kladioničarima da sastave svoj dobitni tiket.

FUDBAL

Premijer liga BiH

BORAC-ŠIROKI X ( 3,10)

Borac i Široki ove sezone odigrali su već meč Kupa BiH na Gradskom stadionu. Nije bilo golova. Slično se očekuje i u meču Premijer lige Bosne i Hercegovine. Široki ima kvalitetniji sastav, ali Borac želi da pred svojim navijačima prekine seriju loših rezultata. Naš savjet je da igrate na neriješen rezultat.

BUNDESLIGA

DORTMUND-AUGSBURG 1 (1,40)

Borusija je favorit protiv Augsburga na svom terenu. Tim iz Dortmunda je i dalje u trci s Bajernom za prvo mjesto Bundeslige. Sve osim pobjede Borusije bilo bi veliko iznenađenje.

SERIJA A

MILAN-SASUOLO 1 ( 1, 75)

Milanu ove sezone ne ide baš najbolje, ali jednom će morati da krene. Siniša Mihajlović je pod velikim pritiskom, pošto je ekipe trenutno na 13. mjestu na tabeli. Na drugoj strani Sasuolo igra dobro ove sezone I nalaze se na osmoj poziciji. Ipak mislimo da će Milan na domaćem terenu doći do pobjede.

KOŠARKA

ABA liga

IGOKEA-SUTJESKA 1 (1,40)

Igokea ove sezone ne gubi na domaćem terenu. Pobijedili su Partiizan i Olimpiju, a uz to na gostovanjima su vezali dva poraza. Na drugoj strani je debitant u regionalnom takmičenju Sutjeska. Igokea je jednostavno kvalitetnija ekipa i očekivati je da tim Željka Lukajića pobijedi na domaćem terenu.

PARTIZAN-KRKA 1 (1,30)

Košarkaši Partizana dočekuju Krku u Pioniru. Obe ekipe doživjele su dosta promjena u odnosu na prošlu sezonu i ne blistaju ove godine. Ipak Partizan je favoritt protiv gostiju, zbog domaćeg terena.Naš savjet je pobjeda crno bijelih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC