• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Igokea pravi brejk u Zagrebu?

Autor mondo.ba

Za ovu nedjelju, sportska redakcija našeg portala izdvojila je nekoliko prijedloga parova za današnje utakmice.

Za nedjelju, 1. novembar odabrali smo šest utakmica za koje smo uvjereni da bez većih problema mogu da "ulete" s ukupnom kvotom od 34.21.

MONDO naravno ne podržava poroke poput kockanja, ali klađenje doživljavamo kao sportsku razonodu i na taj način joj pristupamo kako bi sa što više entuzijazma pratili utakmice.

FUDBAL

Premijer liga BiH

Rudar-Prijedor - Željezničar 2 (2.0)

Iako znamo da su Prijedorčani uvijek "nezgodni" domaćini, vjerujemo da će Željo sa novim trenerom Edisom Mulalićem uspjeti da osvoji sva tri boda protiv "rudara" kako bi ostao u trci za vrh tabele. Kvota od 2.0 je vrlo primamljiva, a realno, plavi sa "Grbavice" imaju bolji tim od domaćina.

Sarajevo - Sloboda gg (1.8)

Iako ima ubjedljivo najbolje igrače Sarajevo igra po sistemu toplo-hladno, pa očekujemo da će lider prvenstva Sloboda iz Tuzle sigurno postići gol na "Koševu". Takođe smo sigurni da i bordo klub ima kapacitet da barem jednom zatrese mrežu ekipe sa "Tušnja".

Premijer liga

Everton - Sanderlend 1 (1.6)

"Karamele" nisu slavile na tri posljednje utakmice protiv velikih rivala (Arsenal, Mančester junajted i Liverpul), pa očekujemo da će protiv pretposljednjeg Sanderlenda upisati četvrtu pobjedu ove sezone.

Superliga Srbije

Metalac - Partizan 2 (1.6)

Iako ove sezone u Superligi Srbije ne cvjetaju ruže Partizanu, uvjereni smo da će novi trener Ljubinko Drulović pokrenuti crno-bijele i da će u Gornjem Milanovcu osvojiti sva tri boda.

Serija A

Fiorentina - Frozinone 3+ (1.65)

"Viole" u Firenci važe za izrazitog favorita protiv novog člana Serije A, ali nismo htjeli da odigramo "keca" zbog male kvote već tri i više golova jer smatramo da i gost može da zatrese mrežu golmana Ćipriana Tatarusanua, a da će napadači poput Nikole Kalinića ili Houma Babakara napraviti ono što se od njih očekuje.

KOŠARKA

ABA liga

Cibona - Igokea 2 (2.25)

Košarkaši Igokee mogu se trijumfalno vratiti iz Zagreba, gdje gostuju Ciboni. "Cibosi" ove sezone nisu pretjerano jaki, a prije samo nekoliko dana su slavili u Lisabonu protiv Benfike u Evrokupu i sigurno će biti umorniji od "igosa", koji su u Hrvatsku otputovali po "brejk". Šampion BiH je imao četiri dana odmora više u odnosu na Zagrepčane i vjerujemo da će to biti ključna prednost.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC