• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EHF: Rukomet stoji zajedno uz Pariz

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Na svim utakmicama Lige šampiona biće istaknut slogan “Rukomet stoji zajedno uz Pariz”, čime se želi poručiti da rukometna zajednica zauzima čvrst stav protiv terorizma i nasilja.

  Evropska rukometna federacija (EHF) odlučila je da sve utakmice osmog kola Lige šampiona budu u znaku podrške građanima Pariza i Francuske nakon serije terorističkih napada 13. novembra.
Na svim utakmicama na LED ekranima biće istaknut slogan “Rukomet stoji zajedno uz Pariz”, čime se želi poručiti da rukometna zajednica zauzima čvrst stav protiv terorizma i nasilja.

“Naš jedini način da se borimo sa ovakvim okolnostima jeste odbijanje terorizma i promovisanje jedinstva među ljudima bez obzira na vjeru ili naciju. Privilegija i odgovornost našeg sporta je da se ljudi mogu zajedno držati igrajući se loptom bez obzira ko si i šta si”, rekao je Žan Brijo, predsjednik EHF, a prenio zvanični sajt evropske kuće rukometa.

U subotu, 21. novembra u pariškoj dvorani “Žorž Karpentje” će se igrati takozvani meč sedmice između Pari Sen Žermena i Kila kojem će prisustovati i Brijo. Na ovom susretu specijalna poruka EHF-a biće objavljena u posebnom magazinu i ispisana na terenu.

Iz EHF-a su naglasili da su njihove misli, kao i cijele rukometne zajednice, uz porodice i prijatelje onih koji su stradali u terorističkim napadima.

U terorističkim napadima u Parizu ubijeno je ubijeno 129 ljudi, a više od 300 ih je povrijeđeno.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC