• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TIKET: Ako se plašite "promaje" u novčaniku?

Autor mondo.ba

Sportska redakcija našeg portala za subotu je pripremila šest parova za koje smo uvjereni da mogu "glatko" da prođu i podebljaju vam novčanik.

Za danas smo odabrali šest utakmica, četiri fudbalske i dvije košarkaške, s ukupnom kvotom od blizu 29, što bi na uložene dvije marke bilo dovoljno za "pristojan" vikend izlazak u dvoje.

Fudbal

Premijer liga

Arsenal - Sanderlend 3+ (1.6)

S obzirom da "tobdžije", ali i Sanderlend u posljednjih barem pet, šest utakmica nisu okončali susret bez postignutog pogotka, očekujemo reviju golova iako smo se odlučili na najsigurniju opciju 3+.

Francuska Liga 1

Olimpik Lion - Anžers 1 (1.6)

"Lavovi" iz Liona nisu zabilježili pobjedu na posljednje četiri utakmice i to svakako nije podatak, koji ohrabruje, ali gdje će prekinuti neslavnu seriju ako ne na svom "Žerlanu"?. Osim toga, u goste im dolazi ekipa koja nije izgubila u posljednja tri susreta, pa vjerujemo da će i taj niz biti zaustavljen.

Španska Primera

La Korunja - Sevilja 3+ (1.7)

Ako pogledamo statistiku Deportiva, na posljednjih 10 utakmica, čak devet puta su postizali golove, nerijetko i po dva ili tri, a Sevilja je poznata kao ekipa koja uvijek igra na "pogodak više" onda je 3+ praktično "sigurica".

Holandska 1. liga

Vitese - PSV 2 (2.05)

Vitese je na svom stadionu gubio i od Ajaksa i AZ Alkmara, pa nema nikakvog razloga da tako ne bude i u duelu sa ekipom iz Ajndhovena, koja je u prošlom kolu deklasirala upravo rivala Partizana u Ligi Evrope.

Košarka

ABA liga

Igokea - Tajfun 1 hendikep H1 (+8.5) 1.85

Šampion Bosne i Hercegovine je domaćin novajliji u ABA ligi, slovenačkom Tajfunu, koji iako ima identičan skor kao i Igokea (5-7), uvjereni smo neće moći da parira ekipi Željka Lukajića i da će razlika u poenima biti iznad 8.5.

Partizan - Olimpija 1 (1.75)

Crno-bijeli ove sezone igraju po sistemu "toplo-hladno", ali protiv "zmajčeka" u "Pioniru" ne bi trebalo da kiksnu iako Slovenci znaju često da iznenade u Beogradu. Ovog puta, vjerujemo da će ekipa trenera Petra Božića znati da se adekvatno suprotstavi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC