• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TIKET: Džeparac za izlazak

Autor mondo.ba

Sportska redakcija našeg portala za subotu 26. decembra odabrala je pet prijedloga za ljubitelje fudbala i košarke za koje smo uvjereni da bez problema mogu da "ulete".

 MONDO tiket za subotu 26. decembar Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Iako se prethodni put nismo proslavili u prognozama, nećemo dozvoliti da nas poneki promašaji obeshrabre.

Spremili smo novih pet parova s ukupnom kvotom od nešto preko 20, i sigurno bi i nama i Vama dobro došao dobitak pred večerašnji izlazak, ako ne i za predstojeće praznike.

Fudbal

Belgijska Župiler liga

14.30 Kortrajk - Klub Briž 2 (1.8)

Poslije dva uzastopna poraza, Briž gostuje Kortrajku, koji je takođe vezao tri neuspjeha, ali sigurnu smo da gosti neće propustiti priliku da "skoče" na drugo mjesto na tabeli jer realno, imaju kvalitetniji tim od domaćina.

Engleska Premijer liga

16.00 Liverpul - Lester GG (1.7)

Hit engleske Premijer lige dolazi na Enfild čiji menadžer Jirgen Klop još nije uspio da konsoliduje ekipu, prvenstveno "bušnu" odbranu, pa vjerujemo da će prvi i treći strijelac prvenstva Džejmi Vardi (15) i Rijad Mahrez (13) imaju načina da pronađu put do mreže domaćina. Ipak, ni Redsi na domaćem terenu nisu za "baciti" protiv koga kod da igraju, sposobni su da postignu gol.

20.45 Sautempton - Arsenal GG 3+ (2.25)

Domaćin je u lošoj seriji i sigurno je teško očekivati da se na tradicionalno raspucani "Boksing dej" vadi protiv ove sezone odličnih "tobdžija". Ipak, kadri su da barem jednom pogode mrežu Petra Čeha, a očekujemo da će biti golova i na drugoj strani, posebno jer je kvota odlična.

Škotska Premijer liga

Aberdin - Kilmarnok 1 (1.6)

Aberdin je u naletu od četiri uzastopna trijumfa i opasno je zaprijetio najvećem škotskom klubu Seltiku na liderskoj poziciju, pa gosti , koji igraju po sistemu "toplo-hladno" nemaju šta da traže na stadionu "Pitodri".

Košarka

ABA liga

Metalac - Sutjeska H1 +5.5 (1.85)

Nakon trijumfa u Laktašima, Valjevčani su uhvatili zalet i sigurni smo da će uspjeti na svom parketu s više od 5.5 razlike da nadigraju nikšićku Sutjesku, koja zajedno sa Igokeom čuva "fenjer" regionalnog takmičenja.

P.S.

Da ne pomislite da smo foliranti, prilažemo fotografiju tiketa iako su u međuvremenu neke kvote pale :)

Izvor: MONDO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nikola

Mogu li ja da vam sastavim tiket ? slican ovom . :D https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/l/t1.0-0/s526x395/11181263_1122229597787984_733982552041408183_n.jpg?oh=1d83c4518e5dec6d3cf570de55ca9fe5&oe=571A8CF2

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC