• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Za nastavak "svetog" januara

Autor mondo.ba

S obzirom da smo dočekali Novu godinu i Božić, naši ionako tanki budžeti su doživjeli tektonske promjene, pa je sportska redakcija pripremila nekoliko prijedloga za lagani "oporavak".

Ove nedjelje, 10. januara 2016. godine pripremili smo pet fudbalskih parova za koje smatramo da bez većih problema mogu da "ulete" i podebljaju vaše novčanike za nastavak "svetog" januara.

Neka bude kao u glupom vicu, bili dva Francuza, Englez, Italijan i Portugalac, a na kraju se smijali svi mi, koji smo stavili neku marku na njih! Kvota je nešto manja od 30 i sigurno će nam svima dobro doći!

Sretno!

FUDBAL

Francuska Liga 1

17.00 Lil - Nica 1 (2.05)

Iako je Nica bolje plasirana na tabeli, Lil je u boljoj formi jer je u posljednjih šest mečeva zabilježio pet pobjeda i remi i sigurno je favorit na svom stadionu protiv ekipe sa Azurne obale, koja na drugoj strani, igra vrlo promjenljivo. Kvota je pristojna i očekujemo sigurnog "keca".

21.00 Olimpik Marsej - Gengan 1 (1.7)

Uprkos crnoj seriji gostiju od pet uzastopnih poraza, teško je vjerovati da će uspjeti da se "čupaju" na stadionu "Velodrom", gdje Olimpik nije izgubio još od početka novembra prošle godine. Takođe, na ruku domaćinu ide i podatak da su pod imperativom pobjede jer su na posljednje tri utakmice uknjižili isto toliko remija.

Engleski FA kup

17.00 Totenhem - Lester GG (1.85)

Na čak 10 posljednjih međusobnih utakmica Totenhema i Lestera obje ekipe su tresle mreže i zato vjerujemo da će tako biti i ovog puta, posebno jer je riječ o FA kupu, koji najčešće u ranoj fazi bude bogat pogocima. Osim toga, hit ovogodišnje Premijer lige je malo posustao u prvenstvu pošto na posljednje tri utakmice nije postigao gol, pa vjerujemo da će biti dodatno motivisani na "Vajt Hart Lejnu".

Italijanska Serija A

20.45 Sampdorija - Juventus GG (2.25)
Đenovljani i Torinezi u posljednje vrijeme prosječno postižu najmanje po dva gola na susretu i u odličnim su serijama pobjeda - Juve od čak 10 u italijanskim takmičenjima, a Sampdorija je vezala dva trijumfa, posljednji protiv gradskog rivala. Uvjereni smo da mogu pogoditi mrežu Đaluiđija Bufona, a na drugoj strani očekujemo od Pola Pogbe i Marija Mandžukića da takođe barem jednom pogode metu.

Portugalska liga

17.00 Maritimo - Moreirense 1 (2.05)

Utakmica portugalskog prvenstva dvaju timova iz sredine tabele su uvijek nezahvalne za prognoziranje i sva tri znaka su u igri. Posebno jer su obje ekipe u posljednjem kolu doživjele poraze, domaćin je doživio blamažu od Benfike (6:0), a gost na svom stadionu izgubio od Gimaraeša (3:4). Ipak, vjerujemo da će prednost domaćeg terena biti dostatna da Maritimo zabilježi šesti ovosezonski trijumf.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC