• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Za puniji novčanik i džep…

Autor mondo.ba

Subota je jedan od dana kada je na programu najviše sportskih događaja i idealan dan za kladioničare. Pišite nam, igrajte se s nama i pokušajmo zajedno doći do dobitka.

Šest fudbalskih i dva košarkaška meča trebalo bi da budu dovoljno da se ostvari solidan dobitak. Uz malo veći ulog, uvjereno smo da se svi oni koji nas danas budu ispratili mogu obradovati.

Ukupna kvota je nešto veća od 14.

Sedam mečeva djeluje "sigurno" (šta je sigurno kada je kladionica u pitanju?), jedan je izazovan sa kvotom 2.40 i preporučujemo onim hrabrijim da pokušaju odigrati na iznenađenje Igokee u Novom Mestu.

FUDBAL

Bundes

(15:30) Borusija Dortmund - Ingolštat H1 (1.30)

Borusija iz Dortmunda apsolutni je favorit na svom terenu protiv Ingolštata, koji je na posljednjih pet bundesligaških mečeva ostvario samo jedan trijumf. Domaćin se i dalje ne predaju u borbi za titulu sa neprikosnovenim Bajernom, pa bi gubitak svakog boda mogao biti poguban za "milionere". Ipak, vjerujemo da se to neće desiti i da će danas biti viđen siguran "kec", izražen sa dva ili više golova u mrežu Ingolštata.

(15:30) Bajer Leverkuzen - Hanover 1 (1.30)

"Apotekari" na papiru imaju lak zadatak. Dolazi im ove sezone najslabija ekipa Bundeslige - Hanover, koji je sa četiri uzastopna poraza zakucan za dno tabele. Tim iz Leverkuzena ako želi, a želi, nastaviti put ka mjestu koje vodi u Ligu šampiona, ovakve prilike ne bi smio propustiti. Kvota nije velika, ali da "pojača" ukupan koeficijent je više nego dovoljna.

Primera

(16:00) Barselona - Atletiko Madrid 1 (1.55)

Iako je ove sezone Atletiko Madrid najveći rival Barseloni na putu ka odbrani titule i trenutno izjednačen na čelu tabele sa Kataloncima, uvjereni smo da će Barsa slaviti u derbiju i tako nastaviti sjajnu seriju od sedam pobjeda zaredom u svim takmičenjima. Posljednjih pet duela Barselona je riješila u svoju korist.

FA Kup

(16:00) Arsenal - Barnli 1 (1.40)

Iako su kup dueli uvijek podložni iznenađenjima, Arsenal ne bi smio imati problema na svom stadionu u duelu sa drugoligašem Barnlijem. Barnli je u prethodnom kolu u gostima eliminisao Midlzbro, ali "topnici" su daleko ozbiljnija ekipa, imaju devet trijumfa u nizu u FA Kupu i sigurni smo da će Barnli biti samo jedan u nizu na putu ka odbrani trofeja u ovom takmičenju.

Serija A

(20:45) Roma - Frozinone 1 (1.25)

Rimska "vučica" je u veoma lošoj formi, ali dolaskom Lučana Spaletija stvari bi konačno trebalo da dođu na svoje mjesto. Kiks protiv Verone, pa poraz od Juventusa ne idu na ruku novom treneru, a idealna prilika za prvi trijumf od povratka Spaletija na "Olimpiko" je večeras protiv slabašnog Frozinonea.

KOŠARKA

ABA liga

(17:00) Krka - Igokea 2 (2.40)

Igokea je u sjajnoj formi. Tri uzastopna trijumfa Aleksandrovčana, odlične partije pod vođstvom Dragana Bajića daju nadu da bi u gostima protiv Krke "igosi" mogli do trijumfa. Kvota 2.40 je više nego primamljiva, pa zato vrijedi rizikovati. Krka je poražena na prethodnih pet mečeva ABA lige i ako gledamo formu, tu je Igokea u prednosti.

(19:00) Budućnost - Partizan 1 (1.30)

Ima li snage Partizan da nakon dobijenog "vječitog derbija" slavi i u duelu sa vodećom ekipom ABA lige? Mi smatramo da nema. Budućnost je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala najviše, slavila u svih 10 domaćih mečeva i vjerujemo da crno-bijeli neće imati snage da u jakom ritmu odigraju dva izuzetno teška meča na Jadranu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC