• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Godina prođe, januar nikad

Autor mondo.ba

S obzirom da se potrošilo mnogo novca na slavlja u "svetom januaru" za koji većina ljudi ima osjećaj da traje 50 dana, naša redakcija je pripremila prijedloge parova za popravljanje finansijske situacije.

Sedam prijedloga za "podebljavanje" novčanika za nedjelju 31. januar su sastavljeni od manje-više tzv. sigurica s ukupnom kvotom nešto manjom od 15. Srećno...

Fudbal

Serija A

12.30 Kjevo - Juventus 2 (1.5)
Uz dužno poštovanje timu iz Verone, crno-bijeli iz Torina su u ovom trenutku nezaustavljavi u šampionatu Italije i uvjereni smo da će upisati i 12. uzastopnu pobjedu u Seriji A.

Primera

12.00 Sevilja - Levante 1 (1.35)
Andaluzijska ekipa mora da juri plasman u Evropu i s eventualna tri boda protiv "fenjeraša" Primera bi skočila na peto mjesto i vjerujemo da priliku neće propustiti. Osim toga, Sevilja je poražena samo jedanput na posljednjih 10 utakmica u svim takmičenjima.

16.00 Valensija - Sporting Hihon 1 (1.85)
Crveno-bijeli za koje će najvjerovatnije debitovati Banjalučanin Ognjen Vranješ teško mogu da se nadaju bodovima na "Mestalji", s obzirom da je Valensija u odličnoj formi u posljednje vrijeme. "Slijepi miševi" su bez poraza na posljednjih pet mečeva, ali pomalo ih opominje "petarda" Sportinga nad Sosijedadom (5:1) u prošlom kolu. Ipak, i međusobni skor je na strani domaćina, pošto je na posljednjih devet utakmica tim iz Hihona slavio samo jednom i zabilježio dva remija uz šest pobjeda Valensije.

Holandska liga

12.30 Roda - Ajaks 2 (1.45)
Iako je domaćin u seriji od dva trijumfa, a ekipa iz Amsterdama remizirala u posljednjem kolu protiv Heraklesa (0:0), vjerujemo da će "kopljanici" biti motivisani da preskoče lidera na tabeli, PSV Ajndhoven koji im u ovom trenutku bježi dva boda.

Belgijska liga

18.00 Briž - Lokeren 1 (1.30)
Uprkos "toplo-hladno" izdanju u posljednje vrijeme, fudbaleri Briža su favoriti i trebalo bi da opravdaju taj epitet i protiv Lokerena, koji nije slavio u Briselu više od tri i po godine.

Turski kup

19.45 Galatasaraj - Gazijantep 1 (1.5)
Uvijek je nezahvalno prognozirati kup utakmice, ali u Turskoj se manje-više uvijek zna ishod kad je na terenu istanbulski Galatasaraj protiv nekog uslovno rečeno manjeg kluba. Gazijantep nije osjetio slast pobjede nad Galatom blizu pet godina i uvjereni smo da će ekipa Denizli Mustafe upisati novi trijumf.

Škotski Liga kup

16.00 Ros Kaunti - Seltik 2 (1.3)
kao i u prethodnom slučaju, riječ je o utakmici kupa, ali opet Seltik je veliki favorit ne samo zbog imena i renomea kluba već i zbog sjajne forme od čak pet uzastopnih pobjeda. Na drugoj strani, domaćin igra promjenljivo i teško može da parira glasgovskoj četi Deila Ronija.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC