• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: "Cvaja" ili dvije za izlazak

Autor mondo.ba

Sportska redakcija našeg portala pripremila je novi MONDO tiket za subotu 6. februar. Srećno!

 Mondo tiket za subotu, 6.februar Izvor: Samir Cacan, mondo.ba

I ovog puta smo se opredijelili za tzv. sigurice odnosno za parove za koje smo uvjereni da mogu da ulete bez većih problema. Ukupna kvota iznosi nešto više od 20, što bi uz uložene dvije marke donijelo lijepu svoticu dovoljnu za večernji izlazak.

Fudbal

Njemačka Bundesliga

15.30 Herta - Borusija Dortmund GG (1.6)

Berlinski tim na posljednjih 10 utakmica samo jednom nije uspio da postigne pogodak, pa smo sigurni da će Vedad Ibišević i društvo uspjeti da pogode mrežu "milionera". Borusija s druge strane prosječno po utakmici postiže veliki broj pogodaka, pa ne bi trebalo da sumnjamo da će prvi strijelac Bundeslige Pjer Emerik Obamejang i danas biti na visini zadatka.

Engleska Premijer liga

16.00 Totenhem - Votford 1 (1.5)

"Pijevci" iz Londona su u seriji od pet uzastopnih pobjeda, a međusobni omjer protiv Votforda im je takođe pet trijumfa u posljednjih isto toliko utakmica. Dovoljno da bez previše razmišljanja odigramo "keca".

16.00 Stouk - Everton GG (1.75)

Domaćin sa stadiona "Britanija" nije dao gol već tri utakmice i sigurno će da zapnu u namjeri da prekinu neslavni niz, dok su "karamele" iz Liverpula na posljednjih pet utakmica u prosjeku postizali više od dva pogotka. Kristalno jasno da će oba tima dati gol, a pristojna je i kvota.

16.00 Liverpul - Sanderlend 3+ (1.7)

Redsi pod vođstvom Jirgena Klopa su favoriti protiv Sanderlenda, koji je poprilično efikasna ekipa i ako nastavi u istom ritmu na "Enfildu", onda bi zbroj golova trebao da ode na 3+.

Španska Primera

16.00 Atletiko Madrid - Eibar 1 (1.5)

Dva uzastopna poraza "jorgandžija" biće dodatni motiv madridskoj ekipi pored činjenice da se eventualnom pobjedom može izjednačiti sa liderom Primere Barselonom. Sigurni smo da tim Dijega Simeonea Čola neće propustiti takvu priliku posebno jer forma Eibara nije najsjajnija. Gosti su zabilježili dva vezana poraza u Primeri.

20.30 Atletik Bilbao - Viljareal GG (1.9)

Baskijci su izrazito napadačka ekipa, posebno na svom "San Mamesu", dok je "Žuta podmornica" u sjajnoj formi ov sezone, pa očekujemo da će golmani Gorka Iraizoz i Alfons Areola barem jedanput vaditi loptu iz svoje mreže.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC