• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Još mnogo posla u odbrani

Autor mondo.ba

U taboru banjalučkog Borca m:tel svjesni da u ovom trenutku nisu mogli da pariraju favorizovanom Meškov Brestu iz Bjelorusije u SEHA ligi.

Bjelorusi su i drugi put ove sezone nadigrali Banjalučane u regionalnom takmičenju, ali za razliku od prvog dvoboja, crveno-plavi su u petak uveče u dvorani „Borik“ izborili častan poraz.

U okviru 16. kola rezultat je iznosio 34:42 (16:20).

Trener „Velikana iz Gospodske“ Boris Dvoršek svjestan je da je razlika u kvalitetu bila očigledna.

„Bilo je vidljivo da su Bjelorusi bolja ekipa na svakoj poziciji. Naš napad je bio dobar, ali moramo raditi na odbrani. Uspjeli smo ponovo da ubrzamo našu igru u napadu, ali se nadam da ćemo ubuduće popraviti igru i u defanzivi“, izjavio je zagrebački stručnjak s klupe Borca m:tel.

ZA BANJALUKU ME VEŽU LIJEPE USPOMENE

Prvi strijelac utakmice sa devet golova bio je član Meškova Rastko Stojković, nekadašnji reprezentativac Srbije i igrač banjalučkog kluba.

„Bilo je fenomenalno vratiti se u ovaj grad i ovaj klub. Za Banjaluku me vežu lijepe uspomene. A utakmicu je bilo jako teško igrati jer je drugi meč u dva dana, puno je to putovanja. Bilo je napeto, viđeno je mnogo golova, svaka čast momcima iz obje ekipe“.

Desni bek crveno-plavih Stanko Stanković je naglasio da je njegov tim dobro parirao Meškovu blizu 20 minuta.

„Bili smo u stanju da se borimo nekih 15-20 minuta. Imali smo dosta problema u odbrani i moramo se potruditi da protiv Neksea i Vojvodine pobjedama završimo sezonu“.

Lijevo krilo Banjalučana Marko Ćeranić, koji je pet puta pogodio mrežu bjeloruskog šampiona smatra da je najveći problem Borca neuigranost.

„Meškov je ozbiljna ekipa, bila je teška utakmica. Na žalost došla je do izražaja naša neuigranost, imamo dosta novih igrača i sve će doći na svoje kasnije“, istakao je Ćeranić nakon utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC